Gáztűzhely bekötés

Gázszerelőink gáztűzhely bekötést Pest megye egész területén vállalnak. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gáztűzhely bekötés Gáztűzhely bekötés

Gáztűzhely bekötés

Gázszerelőink gáztűzhely bekötést Pest megye egész területén vállalnak. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársainkat. Minden munkánkra garanciát vállalunk.

Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és mi örömmel segítünk önnek!

Cégünk vállalja gáztűzhelyek bekötését. Fontos, hogy mint sok mást, úgy a gáztűzhely bekötését is szakember végezze el annak érdekében, hogy minden biztonságosan történjen. Mindemellett, ha nem regisztrált szerelő végzi a bekötést, gyakran elvész a garancia, mert a gyártó nem tudja megállapítani, hogy bekötési vagy gyártói hibából adódó a probléma. Ezért is hívjon minket, amennyiben megbízható szakembert keres.

Munkatársaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek gáztűzhely bekötés terén. Regisztrálva vannak, így náluk biztos kezekben lehet. Garantáljuk, hogy gáztűzhelye bekötése a legbiztonságosabban és legprecízebben lesz elvégezve. Hívjon minket a nap bármely szakában, az év bármely napján. Munkatársaink akár már hívástól számított egy órán belül Önnél lehetnek és beüzemelhetik új gáztűzhelyét. Bízza ránk magát.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-gazkeszulek.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Gáztűzhely bekötés azonnal

Gáztűzhely bekötés azonnal

Cégünk vállalja gáztűzhelyek azonnali bekötését. A gáztűzhely bekötését nem szabad bárkire rábízni. Nagy szakértelmet igényel, mivel veszélyes is lehet. Mindazonáltal, ha nem képzett, regisztrált szakember köti be, elveszíthetjük az új készülék garanciáját is. Mivel ha meghibásodik, a gyártó nem fogja tudni, hogy gyártói vagy bekötési hiba okozta-e a bajt. Amennyiben szeretne biztosra menni, biztonságban tudni a gáztűzhelyet, illetve megtartani a garanciát, ne habozzon hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év minden napján, és a hívástól számítva, akár már egy órán belül Önnél lehetnek, így gáztűzhelye szinte azonnal bekötésre kerül. Szakembereink regisztrálva vannak, és több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek gáztűzhely szerelés terén. Nincs más dolga, mint hívni minket, és ránk bíznia gáztűzhelye bekötését. Gázszerelő munkatársaink a lehető legnagyobb biztonságban, precizitással dolgoznak, így nálunk biztos kezekben van. Hívjon minket most.

Gáztűzhely javítás

Cégünk vállalja gáztűzhelyek, gázfőzőlapok javítását. Nem szabad figyelmen kívül hagyni gáztűzhelyünk változó működését. Amennyiben azt tapasztalja, hogy nem a megszokott módon égnek a lángok, vagy lassabban készül el az étel mint szokott akár a sütő részében, vagy bármi mást észlel, hívjon minket, mivel nagy valószínűséggel, a gáztűzhelyet javítani kell. Ezekre a készülékekre is nagy figyelmet kell fordítani, mivel meghibásodás esetén komoly károkat tud okozni. Az ápolás és karbantartás hiánya meggyorsíthatja a készülék tönkremenetelét.

Amennyiben észrevette, hogy gáztűzhelye nem a megfelelő módon működik, hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és munkatársaink a nap 24 órájában állnak rendelkezésére, az év minden napján, és örömmel segítenek Önnek. Gázszerelőink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, márkától függetlenül, értenek az összes gáztűzhelyhez. Rájuk nem kell napokig várnia, mivel a hívást követően akár már egy órán belül Önnél lehetnek és elvégezhetik a gáztűzhely javítását.

Gáztűzhely javítás
Gáztűzhely karbantartás

Gáztűzhely karbantartás

Gyakran elfelejtkezünk gáztűzhelyünk karbantartásáról, tisztításáról, mondván úgyis működik. Való igaz, hogy egy darabig működik, de amennyiben nem fordítunk rá kellő figyelmet, sokkal hamarabb tönkre mehet és ránk is veszélyt jelenthet. Ezért van szükség legalább évenként egyszer karbantartani azt. Amiben mi vagyunk a tökéletes megoldás! Mi örömmel segítünk gáztűzhelye karbantartásában, az év bármely napján, reggel és este egyaránt. 

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, és több évtizedes tapasztalattal rendelkező gázszerelőink egyike biztosan ki tud menni Önhöz, akár már a hívást követően egy órán belül. Mi nem fogjuk napokig váratni. Minden készülék megérdemli, hogy foglalkozzanak vele. Ne feledje el a gáztűzhely évenkénti karbantartását. Nagy szakértelemmel, kellő odaadással, precizitással dolgoznak szakembereink, nálunk biztos kezekben van. Hívjon minket bizalommal.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Gáztűzhely bekötés
Gáztűzhely bekötés
Gáztűzhely bekötés

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Gáztűzhely bekötés Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463