Gáztűzhely csere

Válassza ki új gáztűzhelyét és szakembereink beszerelik. Bár a tűzhely bekötése nem túl bonyolult, de veszélyes. Éppen ezért érdemes szakemberre bízni. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Hívjon, segítünk!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gáztűzhely csere Gáztűzhely csere

Gáztűzhely csere

Válassza ki új gáztűzhelyét és szakembereink beszerelik. Bár a tűzhely bekötése nem túl bonyolult, de veszélyes. Éppen ezért érdemes szakemberre bízni. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Szükség esetén azonnali indulással. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor munkatársunkat fogadni tudja.

Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és mi örömmel segítünk önnek!

Cégünk vállalja gáztűzhelyek cseréjét, márkától függetlenül. Előfordul, hogy már a rendszeres karbantartás sem segít gáztűzhelyünk állapotán, és cserélni kell, vagy épp csak szeretnénk egy újat, más félét. Minden esetben fontos, hogy körültekintően válasszunk hozzá szakembert. Olyat érdemes keresni, aki rendelkezik fényképes igazolvánnyal, és regisztrált gázszerelő. Kivéve olyan esetben, ha az adott márka kikötötte, hogy csak az Ő márka szervizes szakemberei egyike kötheti be.

Jó hír, hogy nem kell tovább keresnie. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és a lehető legnagyobb odafigyeléssel, precizitással dolgoznak. Mindemellett regisztrálva vannak. Amennyiben gáztűzhely cserére van szüksége, hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Munkatársaink 0-24-ben fogadják az Ön hívását, és akár már a hívást követően egy órán belül Önnél lehetnek. Szakembereink veszik fel a telefont, így informálódni is könnyedén tud Náluk a gáztűzhely cserével kapcsolatban. Hívjon minket bátran akár ünnepnapokon is.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-gazkeszulek.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Gáztűzhely csere Budapest

Gáztűzhely csere Budapest

Cégünk Budapesten és környékén vállalja gáztűzhelyek, gázfőzőlapok cseréjét. Amennyiben teljesen tönkre ment a gáztűzhelye, vagy csak szeretné lecserélni egy modernebbre, ebben az esetben hívjon minket. Munkatársaink kellő szakértelemmel rendelkeznek, és regisztrálva is vannak, ami nagyon fontos egy gáztűzhely csere esetén. Mivel a nem regisztrált gázszerelők esetében, elveszítheti a készülék garanciáját. Viszont ez velünk nem fordulhat elő.

Gázszerelőink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, kellő odaadással, precizitással dolgoznak. Amennyiben Budapesten vagy környékén van szüksége gáztűzhely cserére, hívjon minket bizalommal. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják hívását, és akár már a hívást követően, egy órán belül Önnél lehetnek és cserélhetik le új gáztűzhelyét, gáz főzőlapját. Garantáljuk, hogy munkatársaink a lehető legnagyobb biztonsággal cserélik ki új készülékét. Bízza ránk magát. Hívjon most.

Gáztűzhely karbantartás azonnal

Cégünk vállalja gáztűzhelyek karbantartását akár azonnal. Gyakran elfelejtjük gáztűzhelyünk tisztítását, karbantartását. Egészen addig, míg azt vesszük észre, hogy nem-, vagy nem úgy működik, ahogy kellene. Ebben az esetben sajnos már javítani vagy rosszabb esetben cserélni kell, ami mind nem várt kiadással jár. Viszont ezt meglehet előzni, mégpedig évenként egy gáztűzhely karbantartással. Nincs más dolga, mit hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és szakembereink egyikével konzultálni a készülékről, és megbeszélni egy Önnek megfelelő időpontot, akár azonnali kiszállással.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását. Gázszerelőink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek. Kellő odafigyeléssel, precizitással dolgoznak. A gáztűzhely karbantartása alatt elvégzik a szükséges készülék átvizsgálást, ellenőrzik nincs-e gázszivárgás, az alkatrészek állapotát. Amennyiben minket választ, a hívást követően akár már egy órán belül Önnél lehetünk és neki kezdhetünk a gáztűzhely karbantartásának szinte azonnal. Munkánkról számlát adunk. Bízza ránk gáztűzhelyét.

Gáztűzhely karbantartás azonnal
Gáztűzhely javítás azonnal

Gáztűzhely javítás azonnal

Cégünk vállalja gáztűzhelyek azonnali javítását. Jönnek az unokák, jön vendégségbe a gyerek? Vagy csak szeretnénk magunknak egy finomat főzni, de nem működik a gáztűzhely? Ebben az esetben se essen kétségbe, mert ránk mindig számíthat. Munkatársaink azonnali segítséget tudnak nyújtani Önnek. Nincs más dolga, mint hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és konzultálni munkatársaink egyikével. Akik 0-24-ben fogadják az Ön hívását, az év összes napján. Nálunk sosincs megállás.

Amennyiben azt tapasztalja, hogy gáztűzhelye nem működik megfelelően, azonnal hívjon minket, mert életveszélyes is lehet. Szakembereink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, precízen, biztonságosan és gyorsan dolgoznak, így nálunk biztos kezekben van készüléke javítás közben. Hívjon minket, és akár már a hívást követően, egy órán belül Önnél lehet egyik szakemberünk, és azonnal neki láthat gáztűzhelye javításának. Munkáinkról számlát adunk és garanciát vállalunk.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa

Vízmelegítő karbantartás 15.600 Ft + Áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW feletti készülékek esetében kérjen ajánlatot telefonon vagy emailen.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes kazán javítás 20.000 + Áfa + alkatrész

Konvektor javítás 15.600 Ft + Áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Pest megyében

Kazán javítás 25.000 + Áfa + alkatrész

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

További árainkról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Gáztűzhely csere
Gáztűzhely csere
Gáztűzhely csere
Gáztűzhely csere
Gáztűzhely csere
Gáztűzhely csere

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Gáztűzhely csere Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463