Lefolyótisztítás

A lefolyótisztításnak sok praktikája létezik házilag, de a legcélravezetőbb és hatékonyabb az a szakember általi tisztítás. Ebben számíthat szakembereink segítségére, akik könnyedén végzik el otthonában ezt. Egész Pest megyében számíthat ránk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Lefolyótisztítás Lefolyótisztítás

Lefolyótisztítás

Vállaljuk csapok-, zuhanyzók-, mosogatók-, kádak-, wc-k lefolyótisztítását nem csak Budapesten, hanem egész Pest megye területén. Ha lassabban megy le a víz a szokottnál, akkor előfordulhat, hogy részleges dugulás keletkezett a csövekben. Ilyenkor célszerű szakembert hívni, ahelyett, hogy a boltba rohannánk vegyszert venni, hiszen ez hosszútávon nem megoldás, és akár ellenkező hatást is elérhetünk vele.

 20 éves tapasztalattal rendelkező szakembereink vállalják lefolyók tisztítását. Legyen az zuhanyzó, fürdőkád, mosogató vagy mosdó, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére egész Pest megyében. Hívhat minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon a nap 24 órájában, az év bármely napján, amikor szüksége van ránk. A hívástól számítva, akár egy órán belül ki tudnak menni Önhöz munkatársaink, amennyiben Önnek is alkalmas.

Ne halogassa a lefolyótisztítást, mert komolyabb dugulásokhoz is vezethet, és egy tisztítás kevesebbe kerül, mint egy duguláselhárítás. Minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Árainkról pedig szintén telefonon érdeklődhet, melyet mindig szakembereink vesznek fel. Ugyanakkor, tényleges árat csak a munka elvégeztével tudnak mondani, ám egy körülbelüli árral tudnak szolgálni, amennyiben beszámol Nekik a problémáról. Hívjon minket bizalommal.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-gazkeszulek.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!

Vízszivattyúzás

Víz szivattyúzás

Cégünk Pest megye egész területén áll az Ön rendelkezésére. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és mondja el nekünk, hogy pontosan miről van szó. Tudnunk kell például, hogy csapadékvíz betörésről, szennyvíz betörésről vagy nyomócső törésről van -e szó. Tudnunk kell, hogy honnan és mekkora mennyiségű vízet kell kiszivattyúzni. Hívjon minket és segítünk!

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Vállaljuk a duguláselhárítást bontás nélkül. Ehhez rendelkezésünkre áll az összes szükséges eszköz. Több, mint 20 éves tapasztalattal állunk az ön rendelkezésére. Igény esetén szerelőnk egy órán belül kiérkezik önhöz. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor munkatársunkat fogadni tudja. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk.

Lefolyótisztítás

Lefolyótisztítás

Szakembereink vállalják Budapest és környékén a lefolyótisztítást számlával és garanciával. A tisztításhoz várható munkaidő általában 1 óra. Hívjon minket és mondja el nekünk, hogy hol és milyen problémát észlelt, így szakembereink eltudják mondani önnek, hogy milyen díjjal számolhat, illetve hogy mikor érkezik ki önhöz várhatóan szerelőnk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Darálós wc javítás

Darálós wc javítás

A darálós wc javítás általában magát a daráló meghibásodását jelenti. Szakembereink ezt a hibát általában 1 órán belül elhárítják. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Szakembereink vállalják darálós wc-k javítását és beszerelését egyaránt egész Pest megyében. Keressen minket bizalommal. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk.

Womás duguláselhárítás

Womás duguláselhárítás

A Woma, lényegében egy magasnyomású gép, amit a legtöbb esetben kinti duguláselhárításra használnak, amennyiben igény van rá. Ezzel a géppel gyorsan és precízen lehet eltávolítani a problémát. Különböző fejeinek köszönhetően, könnyedén távolítja el nem csak a dugulást, hanem a szennyeződéseket is a csövek belsejéből, pusztán tiszta vízzel, így még környezetkímélő is. Nagy erejének köszönhetően a leghatékonyabb munkaeszköz.

Csővizsgálat

Csővizsgálat

A csövek vizsgálatát száloptikás kamerával végzik szakembereink, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. Ez a művelet azért hasznos, mert így pontosan meglehet állapítani a dugulás okát, helyét anélkül, hogy szakaszosan bontani kellene bármit is. Ez nem csak költséghatékonyabb, de időt is spórolunk vele. Továbbá nem csak az aktuális dugulást láthatjuk vele, hanem a csövek állapotát is.

Lefolyótisztítás házilag

Lefolyótisztítás házilag

Sok praktika létezik az otthoni lefolyótisztításra, ám mindenképpen hasznos, ha utána olvasunk, hogy mi is az, ami valóban hatékony, és tisztában vagyunk azzal, hogy mikor mit érdemes használni. Az egyik legjobb dolog, amit lefolyótisztításhoz házilag használhatunk, az a trisó, ami egyszerre vízkőoldó és zsírtalanító hatással rendelkezik. Ezt érdemes havonta egyszer a mosogató lefolyójánál is használni, ugyanis folyamatosan tisztítja a csőrendszert, így kevésbé történhet dugulás.

Továbbá van, aki ecetet szokott használni, ami szintén nem rossz, ám nem kifejezetten dugulás elhárítására szolgál, mintsem inkább vízkőoldásra. Aztán ott a sósav, de ezzel vigyázni kell, mert egyrészt veszélyes tud lenni, másrészt nem ajánlott minden csőrendszerbe. Ugyanakkor, jó, ha azzal is tisztában van az ember, hogy ezen változatokat nem ajánlott keverni, mivel ránk nézve káros tud lenni. Ezek a megoldások hasznosak tudnak lenni, ám nem nyújtanak 100%-os megoldást. Ha biztosra szeretne menni, hívjon minket, és mi segítünk.

Lefolyótisztítás Budapesten

Lefolyótisztításra leginkább akkor van szükség, amikor nehezebben folyik le a víz a kádban, zuhanyzóban vagy a csapban, esetleg a wc-ben. Ilyenkor még nem dugultak el teljesen a csövek, és sokszor elég, ha a lefolyó csak tisztítva van. Ilyenkor már célszerű szakembert hívni ehhez is, hiszen nem biztos, hogy a boltban vásárolt vegyszerek hosszútávon hasznosnak bizonyulnak, és az egészségre is károsak lehetnek.

Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, minden felszerelés a birtokukban van ahhoz, hogy lefolyóját 100%-osan megtisztítsák és ezen munkálatokra is számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket a fent említett telefonszámon, és egyeztessen egy Önnek alkalmas időpontot, amikor kollégáink egyike elvégezheti Önnél a lefolyótisztítást. Akár a hívástól számítva egy órán belül számíthat segítségünkre.

Lefolyótisztítás Budapesten
Lefolyótisztítás szakemberrel

Lefolyótisztítás szakemberrel

Érdemes a lefolyótisztítást szakemberre bízni, hiszen a boltban vásárolt vegyszerek károsak lehetnek az egészségünkre és akár ellenkező hatást is elérhetünk velük, ugyanis hosszútávon fokozhatják a dugulás mértékét. Inkább bízza szakembereinkre a lefolyótisztítást otthonában. Legyen szó zuhanyzóról, kádról, mosdóról, wc-ról, mosogatóról vagy bármi egyébről, munkatársainknak nem akadály.

20 éves tapasztalattal rendelkező szakembereink örömmel állnak rendelkezésére egész Pest megyében, éjjel-nappal, az év bármely napján. Hívjon minket és egyeztessen egy Önnek alkalmas időpontot, amikor szakembereink elvégezhetik a lefolyótisztítást. Akár már a hívást követően, egy órán belül számíthat segítségünkre. Általunk a kívánt eredmény 100%-os lesz. Szakembereink gyorsan, precízen dolgoznak, és minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk.

Lefolyótisztítás
Lefolyótisztítás
Lefolyótisztítás
Lefolyótisztítás
Lefolyótisztítás
Lefolyótisztítás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Lefolyótisztítás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463