Gázszerelő Budapest

Váratlan meghibásodások azonnali javítását vállaljuk Pest megye egész területén. 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Cégünk raktárkészletről biztosít kazánokat, bojlereket és bármilyen gázkészüléket amire szüksége van.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 678 00 24Állunk
rendelkezésére!
Gázszerelő Budapest Gázszerelő Budapest

Gázszerelő Budapest

Váratlan meghibásodások azonnali javítását vállaljuk Pest megye egész területén. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Cégünk raktárkészletről biztosít kazánokat, bojlereket és bármilyen gázkészüléket amire szüksége van. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársainkat. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk.

Hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk önnek!

Vállalkozásunk biztosítani tud gázszerelőt Budapesten és környékén. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az itthon megtalálható valamennyi márka valamennyi készülékével kapcsolatban. Ha elromlott gázkészülékeinek egyike, vagy lecserélné a régit, esetleg karbantartásra van szüksége, ne habozzon hívni minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását. A gázkészülékeket nem szabad hibásan használni, és azok javításával sem szabad sokáig várni, mivel egy apró hiba is lehet életveszélyes.

Ezt elkerülendően hívjon minket, amennyiben gázszerelőt keres Budapesten vagy környékén. Gázszerelőink egyike, akár már a hívás követően, egy órán belül ki tud menni Önhöz, és elvégezheti a szükséges javítást, cserét, szerelést, karbantartást otthonában. Nagy raktárkészletüknek köszönhetően, minden alkatrészből, készülékből tartanak készleten, így nem kell rájuk napokig várni. Kollégáink munkáikra igényesek, gyorsan, precízen és biztonságosan dolgoznak. Munkánkról számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az zachareszku78@gmail.com címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Gázszerelő azonnal

Gázszerelő azonnal

Amennyiben gázszerelőt keres azonnali munkálatokra, legyen szó kazán-, bojler-, gáztűzhely-, konvektor- és bárminemű gázkészülék szereléséről, javításáról, karbantartásáról, hívjon minket bátran. Mi örömmel állunk rendelkezésére. Gázszerelőink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek valamennyi márka valamennyi termékével kapcsolatban. Nagy raktárkészletüknek köszönhetően pedig, mindig tartanak raktáron készüléket, alkatrészt egyaránt, hogy bármilyen munkálatokat eltudjanak végezni, akár azonnal.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Ha gázszerelőre van szüksége, akár azonnali kiszállással, ne habozzon hívni minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon. Akár meghibásodásról, akár új készülék szereléséről, vagy az évenkénti karbantartásról is van szó, ránk azonnal számíthat. Egész Pest megyében dolgozunk. Munkáinkról számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal.

Megbízható gázszerelő

Megbízható gázszerelőt keres? Akkor a lehető legjobb helyen jár. Cégünk munkatársai több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek mindennemű gázkészülék szerelésével, javításával, cseréjével, karbantartásával kapcsolatban egyaránt. Örömmel segítünk mindenkinek, a nap 24 órájában, az év minden napján, így bármikor hívhat minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, amennyiben Pest megyében él.

Megbízható gázszerelőink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek. Az itthon megtalálható valamennyi márka valamennyi termékével dolgoznak, így velünk nem nyúlhat mellé. Gázszerelőink munkáikra igényesek, precízen, megbízhatóan, gyorsan dolgoznak. Amennyibben új készülék beszereléséről vagy cseréjéről van szó, úgy ingyenes felmérést is végeznek és szívesen adnak tanácsot is, hogy a legmegfelelőbb készüléket választhassa ki otthonába. Hívjon minket bizalommal, ha megbízható gázszerelőt keres.

Megbízható gázszerelő
Gázszerelő Pest és környéke

Gázszerelő Pest és környéke

Cégünk a legjobb gázszerelőket alkalmazza Pesten és környékén, egész Pest megyében. Legyen szó gáztűzhely, gázkazán, kondenzációs kazán, bojler vagy bárminemű gázkészülék beszereléséről, javításáról, cseréjéről vagy karbantartásáról, ránk számíthat, amennyiben Pesten vagy környékén él. Gázszerelőink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és örömmel állnak szolgálatára, a nap 24 órájában, az év bármely napján. Nincs más dolga, mint hívni minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon.

Gázszerelőink egész Pest megyében dolgoznak, a hívásokra azonnal reagálnak, és akár már a hívást követően egy órán belül házhoz tudnak menni, amennyiben sürgős az eset, vagy Önnek az a legmegfelelőbb. Mi alkalmazkodunk Önöz és nem Ön hozzánk. Az új gázkészülék cserét, beszerelést, mindig egy ingyenes helyszíni felmérés előz meg, ahol minden információt megtud beszélni gázszerelőink egyikével. Munkáinkról számlát adunk, és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Gázszerelő Budapest
Gázszerelő Budapest
Gázszerelő Budapest
Gázszerelő Budapest
Gázszerelő Budapest
Gázszerelő Budapest

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (70) 678 00 24

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Gázszerelő Budapest Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (70) 678 00 24