Gázkészülék javítás Budapest

Legyen szó hagyományos kazánról, kondenzációs gázkazánról, bojlerről, konvektorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékről, ránk számíthat. Pest megye és Budapest egész területén vállaljuk gázkészülékek javítását. Hívjon minket, mi örömmel segítünk!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 678 00 24Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék javítás Budapest Gázkészülék javítás Budapest

Gázkészülék javítás Budapest

Legyen szó hagyományos kazánról, kondenzációs gázkazánról, bojlerről, konvektorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékről, ránk számíthat. Pest megye és Budapest egész területén vállaljuk gázkészülékek javítását. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársunkat.

Több féle gázkészüléket is tartunk raktáron így ha készüléke nem javítható gazdaságosan, akkor az új készülék beszerelésében is tudunk önnek segíteni. Hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk önnek.

Vállaljuk mindenfajta gázkészülék javítását Budapesten és környékén. Legyen szó kazánról, cirkóról, konvektorról, gáztűzhelyről, bojlerről, bármelyik is romlik el, jobb, ha minél előbb javítva van. Mivel mindegyik gázzal működik, veszélyessé válhat egy apró hiba okán is. Amennyiben Önnek gázzal működő készüléke van, amin hibát észlel, hívjon minket. Budapesten és környékén vállaljuk minden gázkészülék javítását, márkától függetlenül.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek minden gázkészülék kapcsán, és akár már a hívást követően, egy órán belül Önnél lehet kollégáink egyike. Ne habozzon hívni minket, ha egy gázkészülék elromlik, azt jobb mihamarabb javítani. Munkáinkról számlát adunk, garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal, és mi örömmel segítünk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az zachareszku78@gmail.com címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Gázkészülék javítása azonnal

Gázkészülék javítása azonnal

Cégünk vállalja gázkészülék javítását azonnali kiszállással egész Pest megyében. Bármilyen gázkészülékkel is rendelkezik, gáztűzhely, gázbojler, kazán és egyéb, ha ezek egyike elromlik, hívjon minket azonnal. Akár késő este hibásodott meg a gázkészüléke, akár nappal, minket bármikor hívhat. Szakembereink az itthon megtalálható valamennyi márka valamennyi termékével dolgoznak, és ezeknek alkatrészeiből is mindig tartanak készletet, hogy a gázkészülék javítását azonnal ellehessen végezni.

Amennyiben telefonál, úgy szakembereink egyike, akár már a hívást követően, egy órán belül Önnél lehet. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Gázszerelőink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek. Munkáikra igényesek, precízen, gyorsan és biztonságosan dolgoznak. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, ha gázkészülék javításra van szüksége, akár azonnal.

Gázkészülék javítás ár

Vállaljuk gázkészülék javítását egész Pest megyében. Nem várt meghibásodás történt valamelyik otthoni gázkészülékén? Szeretné tudni mennyibe fog kerülni a javítás? Erre a kérdésre pontos választ mindig csak a javítás után tudnak adni szakembereink, mivel sok minden befolyásolja annak összegét. Függ attól, hogy milyen szerkezet hibásodott meg, annak márkájától, cserélendő alkatrészének árától stb. Viszont megközelítőleg tudnak rá válaszolni már kiszállás előtt is.

Ehhez nincs más dolga, mint hívni minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és szakértőink egyikével rögtön tud konzultálni a hiba jelenségről, esetleg a hibakódról, amit a készülék mutat. Ebben az esetben gázszerelőink tudnak mondani egy hozzávetőleges gázkészülék javítás árat. Természetesen ez lehet kicsivel több is a végén. Amennyiben gázkészüléke javításra szorul, ne habozzon hívni minket. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek. Munkáinkról számlát adunk, garanciát vállalunk.

Gázkészülék javítás ár
Gázkészülék javítás Pest és környéke

Gázkészülék javítás Pest és környéke

Vállalkozásunk vállalja gázkészülék javítását Pesten és környékén, egész Pest megyében. Amennyiben bármelyik gázkészüléke elromlott, ne habozzon hívni minket. Bármilyen apró hibáról is legyen szó, az ránk és családunkra nézve is veszélyt jelenthet. Megelőzve a komolyabb anyagi kiadásokat, a legkisebb hiba észlelésekor már telefonáljon nekünk. Kollégáink egyike biztosan fogadja az Ön hívását a nap 24 órájában bármikor, az év minden napján, és tudnak konzultálni a hiba jelenségről, okáról, javításról, annak költségeiről, mindenről. 

Szakembereink 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek mindennemű gázkészülékkel kapcsolatban. Kollégáink egyike, akár már a hívást követően, egy órán belül Önnél lehet, és elvégezheti a meghibásodott gázkészülék javítását. Szerelőink biztonságosan, gyorsan, precízen dolgoznak. Amennyiben Pesten vagy környékén él, hívjon minket bizalommal a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és kérjen időpontot. Munkáinkról számlát adunk, garanciát vállalunk.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Gázkészülék javítás Budapest
Gázkészülék javítás Budapest
Gázkészülék javítás Budapest
Gázkészülék javítás Budapest
Gázkészülék javítás Budapest
Gázkészülék javítás Budapest

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (70) 678 00 24

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Gázkészülék javítás Budapest Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (70) 678 00 24