Turbós kazán javítás

Turbós kazán javítás Pest megye és Budapest egész területén. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk. Ha igénybe venné a segítségünket kérem hívjon minket és segítünk!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Turbós kazán javítás Turbós kazán javítás

Turbós kazán javítás

Turbós kazán javítás Pest megye és Budapest egész területén. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor munkatársunkat fogadni tudja.

Amennyiben turbós kazánja túl öreg vagy gazdaságtalan a javítása, akkor raktárkészletről új kazánt tudunk biztosítani önnek, melyet akár még a mai napon is betudunk szerelni önnek. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és mi örömmel segítünk.

Vállaljuk turbós kazán javítását egész Pest megyében. A turbós kazán tulajdonképpen zárt égésterű gázkazán, annyi különbséggel, hogy az égéstermék kivezetését egy ventilátor segíti. Amennyiben turbós kazánja van, ami meghibásodott, ne várjon a javíttatásával. A legapróbb hiba is okozhat nagy károkat a készülékben és lakóterünkben egyaránt. Hívjon minket a legapróbb hiba észlelésénél is. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év minden napján.

Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az itthon megtalálható valamennyi márka valamennyi termékével kapcsolatban. Munkáikra igényesek, precízen, biztonságosan és gyorsan dolgoznak. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, ha turbós kazán javításra van szüksége. A hívástól számítva, akár már egy órán belül elindulhatunk Önhöz. Egész Pest megyében állunk rendelkezésére. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-gazkeszulek.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Turbós kazán javítás Pest és környéke

Turbós kazán javítás Pest és környéke

Munkatársaink vállalják turbós kazán javítását Pesten és környékén, azaz egész Pest megyében. Hívjon minket, ha megbízható szakembert keres. Ha elromlik a kazán, semmiképpen se álljon neki megszerelni, mert nagyon veszélyes is lehet. A turbós kazán javítása, ahogy a többi gázkészüléké is, nagy szakértelmet igényel. Amennyiben meghibásodást észlel, hívjon minket. Mi örömmel fogadjuk az Ön hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján.

Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek turbós gázkazán javítás terén is. Pesten és környékén, egész Pest megyében számíthat ránk, a hívást követően, akár már egy órán belül. Munkatársaink precízen, gyorsan és biztonságosan dolgoznak. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk. Nincs más dolga, mint hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és időpontot egyeztetni kollégáink egyikével, hogy segíthessünk a turbós kazán javításában.

Turbós kazán javítás  gyorsan

Vállaljuk turbós kazán javítását gyorsan. Tapasztaltuk mi is, hogy mennyire bosszantó tud lenni, amikor elromlik a kazán, ezáltal nincs melegvíz, vagy fűtés a téli hidegben. Mivel fagyoskodni senki sem szeret, kollégáink minden alkalommal azon fáradoznak, hogy mindig mindent a lehető leggyorsabban, ugyanakkor precízen, biztonságosan, tökéletesen megjavítsanak. Köztük a turbós kazánt is. Amennyiben elromlott a turbós kazánja, hívjon minket azonnal, ne késlekedjen, mert minden apró hiba fokozódhat.

Munkatársaink örömmel fogadják az Ön hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és a hívást követően, akár már egy órán belül elindulhatnak Önhöz, hogy a turbós kazán javítását gyorsan elvégezhessék. Nagy raktárkészletünknek köszönhetően, minden termék minden alkatrészéből van raktáron, hogy ne kelljen napokig várni a javításokra. Egész Pest megyében dolgozunk. Bízza ránk a turbós kazán javítását. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon.

Turbós kazán javítás  gyorsan
Turbós kazán karbantartás Pest és környéke

Turbós kazán karbantartás Pest és környéke

Cégünk vállalja turbós kazán karbantartását Pesten és környékén, egész Pest megyében. A turbós kazán nem sokban tér el a sima zárt égésterű gázkazánoktól. Annyi a különbség, hogy az égéstermék kivezetéséért egy ventilátor felel. Tehát, a turbós kazánnak is szüksége van évenként legalább egy karbantartásra. Amennyiben Ön rendelkezik turbós kazánnal, hívjon minket, és munkatársaink egyike örömmel elvégzi a szükséges karbantartást.

Kollégáink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és a turbós kazán karbantartását alaposan elvégzik. Minden egyes alkalommal átnézik a rendszert, az alkatrészeket, majd átmossák a készüléket, ezzel is biztosítva, hogy a kazán ne hibásodjon meg a fűtési szezon alatt. Ha minden évben át esik egy karbantartáson turbós kazánja, úgy meghosszabbíthatja annak életét, és pénzt is spórolhat. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és mi örömmel segítünk Önnek. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Turbós kazán javítás
Turbós kazán javítás
Turbós kazán javítás
Turbós kazán javítás
Turbós kazán javítás
Turbós kazán javítás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Turbós kazán javítás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463