Kondenzációs gázkazán karbantartás

Kondenzációs gázkazán javítás Pest megye egész területén. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 678 00 24Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs gázkazán karbantartás Kondenzációs gázkazán karbantartás

Kondenzációs gázkazán karbantartás

Kondenzációs gázkazán javítás Pest megye egész területén. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársunkat.

Amennyiben kondenzációs gázkazánja már túl öreg ahhoz, hogy biztosítani lehessen vele még egy téli szezont új munkatársunk raktárkészletről biztosítani tudd önnek új kazánt, melynek beszerelését is elvégezzük. Hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk önnek.

Cégünk vállalja kondenzációs gázkazánok karbantartását. Minden kondenzációs gázkazánnak fontos, hogy legalább egyszer egy évben karbantartáson essen át. Hogy miért? Azért, mert a gázkazán, nevéből adódóan, gázzal működik, aminek összetétele gyakran változik. Ez befolyással van a működésére. A rendszeres karbantartással viszont, mindig át lehet kalibrálni a kondenzációs gázkazánt az adott gáz összetételéhez, így biztosítva annak energiatakarékos és helyes működését. Mindazonáltal, a kintről bejutó szennyeződések apránként rárakódnak az alkatrészekre, felgyülemlenek a csőrendszerben, ezáltal eltömítve azt.

Ezért van szükség az évenkénti egy karbantartásra, és arra, hogy hívjon minket. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és állnak rendelkezésére a nap 24 órájában, az év minden napján. Bízza ránk kondenzációs gázkazánja karbantartását. Szakképzett munkatársaink minden karbantartás során alaposan átvizsgálják a készüléket, felhívják a figyelmet, ha esetleg valamit cserélni kell, és ha igény van rá, ki is cserélik azt, majd alaposan átmossák a készüléket. Nincs más dolga, mint hívni minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk Önnek.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az zachareszku78@gmail.com címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Kondenzációs gázkazán karbantartás Pest és környéke

Kondenzációs gázkazán karbantartás Pest és környéke

Vállaljuk kondenzációs gázkazánok karbantartását Pesten és környékén. A gázkazán megfelelő működéséhez elengedhetetlen, hogy évenként legalább egyszer karbantartáson essen át. Miért van erre szükség? A gáz összetételén gyakran változtatnak. Mivel a gázkazán gázzal működik, egy-egy ilyen változtatás nagyban befolyásolhatja annak működését. Ugyanis ha változik a gáz összetétele, de nincs megfelelően kalibrálva a kondenzációs gázkazán, sokkal több gázt fog fogyasztani, hogy előtudja állítani a megfelelő hőmérsékletet a lakásban, és a használati melegvíznél egyaránt. Bár ez csak az egyik ok, amiért szükség van az évenkénti karbantartásra.

Ha évenként legalább egyszer hív minket gázkazánja karbantartása végett, azzal biztosítani tudja a helyes működést, és csökkentheti a meghibásodás esélyeit. Jobb egy karbantartás ősszel, mint egy elromlott kazán télen, vagy bármikor. Ezért is támaszkodhat ránk Pesten és környékén. Munkatársaink fogadják az Ön hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján. Szakembereink, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, a Magyarországon megtalálható összes márkával kapcsolatban, és a hívástól számítva, akár egy órán belül önnél lehetnek. Hívjon minket bizalommal, amennyiben Pesten vagy környékén él, és szüksége van kondenzációs gázkazán karbantartásra.

Kondenzációs gázkazán karbantartás gyorsan

Cégünk vállalja kondenzációs gázkazánok karbantartását a lehető leggyorsabb kiszállással. Ahogyan a kocsinak is, úgy a gázkazánoknak is jót tesz, ha évente legalább egyszer rájuk néz egy szerelő, akkor is, ha épp jól működik. Ha ezt megtesszük, azzal biztosítani tudjuk, hogy ne hagyjon minket cserben a gázkazán a legnagyobb téli hidegben sem. Fontos, hogy szakítsunk időt a karbantartásra, megelőzve ezzel a meghibásodást. Tudjuk, hogy manapság szeretünk mindenen a lehető leggyorsabban túl lenni. Ebben is számíthat ránk.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Szakembereink pedig törekednek arra, hogy minél gyorsabban Önnél lehessenek. Akár már a hívást követően, egy órán belül. Nincs más dolga, mint hívni minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és több mit 20 éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink egyike áll rendelkezésére kondenzációs gázkazánja karbantartásával kapcsolatban. Munkáinkról számlát adunk. Bízza ránk kazánját. Mi örömmel segítünk, a lehető leggyorsabban.

Kondenzációs gázkazán karbantartás gyorsan
Kondenzációs gázkazán szerelés

Kondenzációs gázkazán szerelés

Cégünk vállalja kondenzációs gázkazán szerelését. Amennyiben új kondenzációs gázkazánra van szüksége, hívjon minket bizalommal, mi segítünk. Fontos tudni, hogy minden kazán beszerelését jobb szakemberre bízni. Veszélyes művelet és nagy szakértelmet igényel. Szükség van engedélyeztetésre, illetve fel kell mérni, hogy esetleg szükséges-e valamit átalakítani, a leendő gázkazán érkezése előtt, hogy azt könnyedén belehessen szerelni, és tökéletesen működjön. Mindazonáltal egy szakember feltudja méri, hogy mekkora teljesítményű gázkazánra lehet szükség.

Ezért hívjon minket. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, és szakembereink egyike, akár már a hívást követően, egy órán belül Önnél lehet. A kondenzációs gázkazán szerelése előtt, szakembereink egyike elmegy Önökhöz egy ingyenes helyszíni felmérésre ahol mindent pontosan megtudnak beszélni. Gázszerelőink, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, a Magyarországon megtalálható összes márkával kapcsolatban. A lehető legnagyobb biztonsággal, precizitással és szakértelemmel dolgoznak, így nálunk biztos kezekben lesz. Hívjon minket, ha új kondenzációs gázkazán szerelésére van szüksége. Örömmel segítünk.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Kondenzációs gázkazán karbantartás
Kondenzációs gázkazán karbantartás
Kondenzációs gázkazán karbantartás
Kondenzációs gázkazán karbantartás
Kondenzációs gázkazán karbantartás
Kondenzációs gázkazán karbantartás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (70) 678 00 24

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Kondenzációs gázkazán karbantartás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (70) 678 00 24