Kondenzációs gázkazán javítás

Kondenzációs gázkazán javítás Pest megye egész területén vállalunk. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére, akár azonnali indulással. Hívjon minket és örömmel segítünk!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 678 00 24Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs gázkazán javítás Kondenzációs gázkazán javítás

Kondenzációs gázkazán javítás

Kondenzációs gázkazán javítás Pest megye egész területén vállalunk. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére, akár azonnali indulással. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársunkat. Hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk önnek.

Amennyiben kondenzációs gázkazánja már túl öreg a gazdaságos javításhoz, úgy cégünk raktárkészletről új kazánt is tudd önnek biztosítani.

Cégünk vállalja kondenzációs gázkazánok javítását. Nincs melegvíz? Hideg van a lakásban? Ebben az esetben hívjon minket. Mi tudjuk, hogy milyen kellemetlen tud lenni, ha gázkazánunk meghibásodik. Ezért is törekedünk arra, hogy mindig a lehető leghamarabb segíthessünk orvosolni minden problémát. Cégünk munkatársai a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év minden napján. A telefont mindig szakemberek veszik fel, így már a telefonban is tud információkat kapni.

Szakembereink, több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek kondenzációs gázkazán javítás terén is, és a Magyarországon megtalálható összes márkával dolgoznak. Mindemellett nagy raktárkészletüknek köszönhetően, biztosan lesz megfelelő alkatrész az Ön gázkazánjához is. Így a hívást követően, akár már egy órán belül Önnél lehetnek, és elvégezhetik kondenzációs gázkazánján a szükséges javításokat. Munkáinkról számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az zachareszku78@gmail.com címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Kondenzációs gázkazán javítás Budapest

Kondenzációs gázkazán javítás Budapest

Vállaljuk kondenzációs gázkazánok javítását Budapesten és egész Pest megyében. Az egyik legkellemetlenebb dolog, ha gázkazánunk felmondja a szolgálatot. Lehet az egy apró meghibásodás , de okozhatja nagyobb probléma is. A legfontosabb ilyenkor, hogy ne álljon neki saját maga megszerelni, mivel a gázzal működő dolgok nagyon veszélyesek tudnak lenni, főleg, ha nem vagyunk képzett szakemberek. Ha kondenzációs gázkazánja elromlik, minden esetben hívjon minket, mi örömmel segítünk.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását. Szakembereink, több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek kondenzációs gázkazán javítás terén. Amennyiben Budapesten vagy környékén él, kollégáink egyike, akár már a hívást követően, egy órán belül Önnél lehet. A javítás végeztével, minden esetben átvizsgálják az egész szerkezetet, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy minden rendben működik. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal, ha Budapesten vagy környékén szüksége van kondenzációs gázkazán javításra.

Kondenzációs gázkazán javítás azonnal

Cégünk vállalja kondenzációs gázkazánok javítását, akár azonnali kiszállással. Tisztában vagyunk vele, hogy a 21. században, már elengedhetetlen, hogy legyen folyamatos meleg a lakásban, és használati melegvíz egyaránt. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy ha elromlik egy gázkazán, az a lehető leghamarabb, már-már azonnal meglegyen javítva. Ami a legfontosabb, hogy semmiképpen se álljunk neki megszerelni mi magunk, mivel veszélyes szerkezet és nagy szakértelmet követel. Ezt bízza szakembereink egyikére.

Munkatársaink a nap 24 órájában, az év minden napján fogadják az Ön hívását. Budapesten és egész Pest megyében dolgoznak. Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és a hívást követően, akár már egy órán belül Önnél lehetnek. Ami azt jelenti, hogy kondenzációs gázkazánja, szinte már azonnal javításra kerül, ahogy elromlik. Munkatársaink minden itthon megtalálható márkával dolgoznak, és minden alkatrészből tartanak készletet, ezzel is biztosítva az azonnali munkába állást. Munkáink után számlát adunk, garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal, hogy segíthessünk gázkazánja azonnali javításában.

Kondenzációs gázkazán javítás azonnal
Kondenzációs gázkazán csere

Kondenzációs gázkazán csere

Vállaljuk kondenzációs gázkazánok cseréjét. Lecserélné régi, elavult kazánját egy újra, modernebbre, energiatakarékosra? Akkor a kondenzációs gázkazán a legjobb megoldás erre, és szakembereink egyike. Köztudott, hogy minden új kazánt engedélyeztetni kell, mielőtt lecseréljük. Ehhez szakember szükséges. Ahogy ahhoz is, hogy a gázkazán megfelelően, problémamentesen, biztonságosan legyen kicserélve. Ezzel is biztosítva, hogy megfelelően működjön, és ne jelentsen veszélyt ránk nézve. Amennyiben szüksége van kondenzációs gázkazán cserére, hívjon minket bizalommal.,

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év minden napján. A telefont mindig szakember veszi fel, így akár már azonnal pontos információkhoz juthat a gázkazán cserével kapcsolatban. Szakembereink, több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és a hívást követően, akár már egy órán belül Önnél lehetnek. A kondenzációs gázkazán cserét, mindig egy ingyenes helyszíni felmérés előz meg, ahol szakembereink szemügyre veszik a kazán helyét, a lakás paramétereit, és mindent egyeztetni tudnak. Nincs más dolga, mint hívni minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Kondenzációs gázkazán javítás
Kondenzációs gázkazán javítás
Kondenzációs gázkazán javítás
Kondenzációs gázkazán javítás
Kondenzációs gázkazán javítás
Kondenzációs gázkazán javítás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (70) 678 00 24

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Kondenzációs gázkazán javítás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (70) 678 00 24