kondenzációs kazán javítás

Bármilyen márkájú kondenzációs kazánja is legyen szakembereink megjavítják Pest megye egész területén. Akár még a mai napon is. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket, hívjon és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 678 00 24Állunk
rendelkezésére!
kondenzációs kazán javítás kondenzációs kazán javítás

Kondenzációs kazán javítás

Bármilyen márkájú kondenzációs kazánja is legyen szakembereink megjavítják Pest megye egész területén. Akár még a mai napon is. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.

Kondenzációs kazán javítását 20 000 Ft + Áfa + alkatrész áron vállaljuk, még karbantartását 20 000 Ft + Áfa + alkatrész. Minden munkánkra számlát adunk és garaciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek. Amennyiben kondenzációs kazánja gazdaságosan már nem javítható, úgy szakemberink új kazán beszerelésében is tudnak önnek segíteni.

Hívjon minket bizalommal a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk.

Cégünk vállalja kondenzációs kazánok javítását. Mint tudjuk, a kondenzációs kazán az egyik leghatékonyabb fűtési rendszer. A mai modern változatai nagyon energiatakarékosak, környezetkímélőek és még pénztárcabarátok is, mivel a lehető legtöbb hőt újrahasznosítja, hogy ezáltal is kevesebb gázt kelljen fogyasztania. Mindemellett kevesebb a károsanyag kibocsátása is. Viszont bármennyire is gazdaságos vagy modern, ezek a készülékek is meghibásodhatnak.

Erre az esetre nyújtunk megoldást Önnek mi. Amennyiben a legkisebb hibát is észleli a kondenzációs kazánon, ne habozzon hívni minket. Jobb ha a kazán minél előbb megvan javítva. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Szerelőink pedig több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és a hívást követően, akár már egy órán belül ki tudnak menni Önhöz, hogy elvégezzék a szükséges kondenzációs kazán javítását. Munkáink után számlát állítunk ki és garanciát vállalunk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az zachareszku78@gmail.com címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Kondenzációs kazán javítás gyorsan

Kondenzációs kazán javítás gyorsan

Kondenzációs kazánok javítását vállaljuk a lehető leggyorsabban. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, amikor a tél kellős közepén elromlik a fűtés, vagy nincs melegvíz, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Ugyanis köztudott, hogy a kondenzációs kazán felelhet az egyikért, vagy mindkettőért egyszerre. Az ilyen készülékeket jobb mindig azonnal megjavítani. Már csak azért is, mert gázzal működnek, és komoly veszélyt is jelenthetnek meghibásodva.

Ezért hívjon minket, ha gyors javítást szeretne. Ugyanakkor a gyorsat ne úgy értse, hogy 5 perc alatt megjavítja a szerelő, hanem úgy, hogy munkatársaink állnak rendelkezésére a nap 24 órájában, az év minden napján, és ha telefonál, akár már egy órán belül Önnél lehet szerelőink egyike, és elvégezheti a kazán javítását. Szakembereink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek. Nagy precizitással, odaadással dolgoznak, így náluk biztos kezekben van kondenzációs kazánja. Hívjon minket most, hogy kazánja a lehető leggyorsabban javítva legyen.

Kondenzációs kazán javítás Pest környéke

Cégünk vállalja Pest és környékén kondenzációs kazánok javítását. Amennyiben kondenzációs kazánja javításra szorul, ne habozzon hívni minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, hogy a problémát mielőbb orvosolni lehessen. Pesten és egész Pest megyében dolgozunk, így ránk mindig számíthat. Ha elromlik a kazán, nem tanácsos nekiállni magunktól a javításának, mivel a kondenzációs kazán is veszélyessé válhat, a legkisebb hiba esetén is. Tudni illik, az égésterméket kivezeti a levegőre, viszont ha a kémény eldugul, vissza is jöhet a lakótérbe, ami ránk nézve életveszélyes is lehet.

Inkább hívjon minket, amennyiben Pesten vagy környékén él. Szakértő szerelőink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és elérhetőek a nap 24 órájában, az év minden napján. Amennyiben most telefonál, szerelőink egyike akár már egy órán belül Önnél lehet, és elvégezheti a szükséges javításokat kazánján. Cégünk minden márkával foglalkozik, és nagy raktárkészletének köszönhetően, biztosan van megfelelő alkatrész minden készülékhez. Pesten és környékén, akár már egy órán belül, biztonságosan. Hívjon minket bizalommal.

Kondenzációs kazán javítás Pest környéke
Kondenzációs kazán csere Budapest

Kondenzációs kazán csere Budapest

Vállaljuk kondenzációs kazánok cseréjét Budapesten és környékén. Amennyiben szeretné régi készülékét lecserélni, vagy a kazánszerelő javasolja, mert már nem lehet javítani a jelenlegit, bátran hívjon minket. Budapesten és környékén dolgozunk, így biztosan nem hagyjuk cserben. Szerelőink nem csak a kondenzációs kazán cseréjében tudnak segíteni, hanem az új készülék kiválasztásában is. Csak annyi a dolga, hogy hív minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon. A telefont mindig szakembereink veszik fel, így szinte azonnal pontos információkat kaphat a cserével, készülékkel, árral kapcsolatban.

Fontos, hogy a kondenzációs kazán cserét tapasztalt szakember végezze, hiszen egyrészt veszélyes munkamenet, összpontosítást, nagy tudást, hozzáértést igényel, másrészt a gázszerelő eltudja végezni a szükséges engedélyeztetést is, mindemellet biztonságosan dolgozik. Hívjon minket bizalommal, és mi örömmel segítünk Önnek. Munkatársaink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Kérjen segítséget tőlünk kondenzációs kazán cserével kapcsolatban, amennyiben Budapesten vagy környékén él.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

kondenzációs kazán szerelés

Meddig tart egy kondenzációs kazán szerelés?

Ezt sajnos nem tudjuk mindig előre megmondani. Vannak rémegyszerű problémák, amelyeket akár telefonon keresztül is megtudunk oldani, ki sem kell mennünk. Ezekből kevés van, de azért vannak. A legtöbb probléma egy nagyjából 30 perc és 3 óra közé tehető. Vannak problémák, amik ez alatt vannak, és vannak, amik e fölött, de ezek szerencsére ritkábbak.

Itt is meg kell jegyeznünk, hogy ha rendszeresen karban van tartva a készülék, akkor nagyon ritkán fordulnak elő meghibásodások, mivel évente legalább egyszer valaki biztosan rá néz a készülékre. Ha rendszeresen karbantartja a készülékét, akkor megelőzi a meghibásodásoknak a nagy részét.

Milyen kondenzációs kazánokat javítunk?

Természetesen bármelyiket. Mi nem vagyunk márka szerviz, így mi minden mindenféle kondenzációs kazánt megjavítunk, mi nem válogatunk ezek között. Nagyon fontos, hogy előre jelezze nekünk, hogy milyen készüléke van, mivel így már előre feltudunk készülni a javításra. Minden készülék más, így minden készülékhez más szerszámok, eszközök kellenek, így ha előre tudatja velünk, akkor sokkal könnyebb dolgunk van.

Milyen kondenzációs kazánokat javítunk?
Kondenzáció kazán javítás
Kondenzáció kazán javítás
Kondenzáció kazán javítás
Kondenzáció kazán javítás
Kondenzáció kazán javítás
Kondenzáció kazán javítás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (70) 678 00 24

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

kondenzációs kazán javítás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (70) 678 00 24