Termosztát javítás

Cégünk szakemberei 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, szerelésében, így a termosztát javításában is. Vállaljuk Pest megye egész területén - akár azonnali indulással is - termosztát javítását. Hívjon minket és segítünk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Termosztát javítás Termosztát javítás

Termosztát javítása

Cégünk szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, szerelésében, így a termosztát javításában is. Vállaljuk Pest megye egész területén - akár azonnali indulással is - termosztát javítását. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen velünk egy időpontot amikor fogadni tudja szakemberünket. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk.

Amennyiben fűtésrendszere valamelyik eszköze gazdaságosan nem javítható szakemberünk raktár készletről biztosítani tudja és a beszerelésében is áll az ön rendelkezésére. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és mi örömmel segítünk önnek.

Vállaljuk a gázkészülékeken kívül, a termoszát javítását is. A termosztáttal szabályozhatjuk a fűtést a lakásban, így fontos része a fűtésrendszernek. Ám a helytelen használat miatt ez is elromolhat. Amennyiben meghibásodott a termosztátja, ne habozzon hívni minket. Cégünk munkatársai a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek termosztát javítás terén is. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, mi örömmel segítünk.

A hívást követően, akár már egy órán belül önnél lehet munkatársaink egyike. Természetesen csak akkor, ha az Önnek megfelel. Mi igazodunk Önhöz, nem Ön hozzánk. Egész Pest megyében dolgozunk, így amennyiben ezen területen él, hívjon minket bizalommal, örömmel segítünk a termosztát javításában is. Fontos, hogy ne használja tovább a termosztátot, ha elromlott, mert komoly károkat okozhat. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-gazkeszulek.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Termosztát javítás Pest és környéke

Termosztát javítás Pest és környéke

Munkatársaink vállalják a termosztát javítását Pesten és környékén, egész Pest megyében. Amennyiben azt tapasztalja, hogy elromlott a termosztát, semmiképpen se használja tovább, mert az további meghibásodásokhoz vezethet. Hívjon minket! Szakembereink a nap 24 órájában állnak rendelkezésére, az év bármely napján, és örömmel segítenek Önnek a termosztát javításában. A telefont mindig szakemberek veszik fel, így nem csak időpontot tud egyeztetni, de informálódhat is, javításról, árról, és mindenről, amiről szeretne.

A termosztát javítást Pesten és környékén, egész Pest megyében végezzük, így ne habozzon hívni minket, amennyiben nem működik megfelelően a készülék. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek termosztát javítás terén is, és örömmel segítenek Önnek, akár javításban, akár készülék cserében egyaránt. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és kérjen időpontot kollégáink egyikétől. Akár már a hívást követően, egy órán belül Önnél lehetünk. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk.

Termosztát javítás azonnal

Cégünk vállalja termosztát javítását azonnali kiszállással. Mivel ez a készülék szabályozza a fűtést, nem a legjobb, ha egy hideg téli napon mondja fel a szolgálatot. Ha mégis így történik, ne habozzon hívni minket. Munkatársaink örömmel fogadják az Ön hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján. Kollégáink egyike, akár már a hívást követően, egy órán belül ki tud menni Önhöz, hogy a termosztát javítása azonnal orvosolva lehessen.

Tudjuk, hogy milyen fontos az állandó, kellemes hőmérséklet a lakásban, így igyekszünk mindig azonnali megoldást nyújtani. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, nem csak a gázkészülékek-, de a termosztátok javítása terén is. Szerelőink gyorsan, precízen, biztonságosan dolgoznak, egész Pest megyében. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk. Bízza ránk termosztátját, hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, hogy segíthessünk.

Termosztát javítás azonnal
Termosztát bekötés

Termosztát bekötés

Vállaljuk termosztát bekötését Budapesten, és egész Pest megyében. Kollégáink 20 éves szakmai tapasztalata a termosztátokra is kiterjed, azok bekötésére, javítására egyaránt, Amennyiben új fűtésrendszerét termosztáttal szeretné szabályozni, ne habozzon hívni minket. Szakembereink nem csak a fűtésrendszer beépítésében tudnak segíteni de a termosztát bekötésében is. Munkatársaink örömmel fogadják az Ön hívását a nap 24 órájában, az év minden napján.

Ugyan a termosztát bekötése nem bonyolult feladat, jobb ha szakember végzi, mivel egy apró bekötési hiba is okozhat gyors meghibásodást, vagy súlyos károkat. Jobb ezt ránk bízni. Kollégáink egyike a hívást követően, akár már egy órán belül Önnél lehet, és elvégezheti a termosztát bekötését. Szakembereink gyorsan, precízen, biztonságosan dolgoznak. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, örömmel segítünk.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Termosztát javítás
Termosztát javítás
Termosztát javítás
Termosztát javítás
Termosztát javítás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Termosztát javítás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463