Kazán javítás

Kazán javítást Pest megye egész területén vállalunk. Munkatársaink több, mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek még ma. Számlát és garanciát adunk munkáinkra.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 678 00 24Állunk
rendelkezésére!
Kazán javítás Kazán javítás

Kazán javítás

Cégünk Pest megye egész területén vállalja kazán javítását. Munkatársaink több, mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére. Munkánkra minden esetben számlát adunk és garanciát vállalunk. Legyen szó álló kazánról, fali kazánról, hagyományos vagy kondenzációs kazánról szakembereink megjavítják. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek! Ügyfélszolgálatunkat hívhatja 0:00 - 24:00 óra között. Mondja el, hogy milyen hibajelenséget tapasztal, hogy szakemberünk felkészülten érkezzen a helyszínre.

Amennyiben nagyon régi kazánnal rendelkezik vagy a kazánja már nem javítható gazdaságosan, úgy szakemberünk új kazán beszerelésében is tudd önnek segíteni. Kiváló minőségű, remek ár / érték arányú kazánokat forgalmazzunk, melyekből mindig tartunk készleten, hogy sűrgős esetben tudjunk segíteni. Hívjon minket és mi segítünk!

Hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk.

Cégünk vállalja gázkazánok javítását. Amennyiben szüksége van gázkazán javításra, ne habozzon hívni minket. Fontos odafigyelnünk kazánunk működésére. Ha azt tapasztalja, hogy a kazán nem gyullad be, nagyon nehezen indul el vagy bármilyen egyéb problémája van, és esetleg a hibakódot is látja, feltétlenül hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon. A kazán veszélyes tud lenni, ha elromlik, és a mielőbbi javítás elengedhetetlen, a legapróbb hiba jelentkezésénél is.

Ha bármilyen hibát észlel, hívjon minket. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év minden napján. Tudjuk, hogy egy apró hibából akár nagy is keletkezhet rövid időn belül, mivel a gáz égésekor többek között Szén-dioxid keletkezik, ami ha visszajut a lakótérbe, fulladáshoz vezethet. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és maximális precizitással látják el feladatukat. Amennyiben kazán javításra szorul, hívjon minket. Munkáinkról számlát adunk, és garanciát vállaluk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az zachareszku78@gmail.com címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Kazán javítás Budapest

Kazán javítás Budapest

Cégünk vállalja gázkazánok javítását Budapesten és egész Pest megyében. A kazánok felelnek a fűtésért, vagy fűtésért és melegvízért egyaránt. Ezért sem a legjobb érzés, amikor egy hideg téli napon vagy egy fárasztó nap után hazaérve azt tapasztaljuk, hogy hideg van a lakásban vagy épp nincs melegvíz. Amennyiben Budapesten vagy környékén él, ne habozzon hívni minket, hiszen mi is tudjuk jól, hogy nincs is rosszabb annál, ha az embernek fagyoskodnia kell, vagy nem tud egy forró fürdőt venni melegvíz hiányában.

Munkatársaink fogadják az Ön hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján. Ne habozzon hívni minket ha csak a legkisebb hibát is észleli a kazán működésében. Szakembereink nem hagyják cserben. Amennyiben telefonál, szerelőink egyike a hívást követően akár már egy órán belül Önnél lehet, amennyiben Budapesten vagy környékén él, és el tudják végezni a kazán javítását. Munkáinkról számlát adunk, és garanciát vállalunk. Kazán szerelőink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, így kazánja biztosan a lehető legjobb kezekben lesz.

Kazán karbantartás gyorsan

Cégünk vállalja kazán karbantartását a lehető leggyorsabban. A kazán fontos szerepet játszik otthonunkban. Azzal fűtünk, vagy a fűtés mellett az szolgál melegvízzel is. Ezért is fontos, hogy mindig működjön, és lehetőleg hosszú-hosszú évekig szolgáljon ki minket. Ezt hogyan érhetjük el? Úgy, ha évente legalább egyszer karbantartjuk kazánunkat. A mai rohanó világban mindig arra törekszünk, hogy minden a lehető leggyorsabban legyen kész, így a karbantartást is mindenki szeretné gyorsan letudni

Nos, ebben segítünk mi. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, képzett szakembereink pedig, akár már a hívást követően egy órán belül Önnél lehetnek, és elvégzik a szükséges kazán karbantartást a lehető leggyorsabban. Ezzel is meghoszabbítva a kazán élettartamát, és csökkentve annak esélyét, hogy esetleg elromlik. Szakembereink átvizsgálják, átmossák a készüléket, a lehető legnagyobb precizitással. Nálunk kazánja biztos kezekben van. Hívjon minket bizalommal.

Kazán karbantartás gyorsan
Kazán javítás Érd

Kazán javítás Érd

Cégünk vállalja kazánok javítását Érden és egész Pest megyében. Amennyiben azt tapasztalja, hogy kazánja nem a megfelelő módon működik, nehezen gyullad be a láng, esetleg bekapcsol, de egy kis idő múlva kikapcsol, vagy bármi más probléma adódik, hívjon minket, ne várjon tovább. A kazán gázzal működik, így ha bármilyen módon elromlik, az veszélyessé is válhat. Ezért sem ajánlott saját kezűleg neki állni a javításnak. Cégünk szakembereire Érden is számíthat.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják hívását, és akár már a hívást követően, egy órán belül ott lehetnek Önnél Érden. Szakembereink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, gyorsan és precízen dolgoznak. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk. A telefont mindig szakemberek veszik fel, így könnyedén kaphat pontos információkat a javításról. Ne feledje, a legkisebb hiba is okozhat nagy bajt. Hívjon minket bizalommal a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Kazán javítás azonnal

Kazán javítás azonnal

Ha a gázkazánja meghibásodott, de sürgős, hogy újra működjön, akkor feltétlenül keressen fel minket. Cégünk nonstop, a nap bármely szakaszában felhívható. Ha felhív minket és elmondja a lakcímét, valamint a problémáját, akkor a lehető leghamarabbi időpontban kiszállunk Önhöz és megjavítjuk a készülékét. Naptól és napszaktól függetlenül vállaljuk a gázkazánoknak a javítását.

Ha szeretné elkerülni az ehhez hasonló helyzeteket, akkor nagyon fontos, hogy rendszeresen végeztessen el karbantartást a készüléken. Várjuk megkeresését javítással, karbantartással és beszereléssel kapcsolatban.

Kazán javítás
Kazán javítás
Kazán javítás
Kazán javítás
Kazán javítás
Kazán javítás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (70) 678 00 24

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Kazán javítás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (70) 678 00 24