Vízmelegítő javítás

Cégünk szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, így a vízmelegítők javításában is. Vállaljuk, hogy Pest megye egész területén - akár azonnali indulással -, hogy vízmelegítőjét megjavítjuk. Hívjon minket!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Vízmelegítő javítás Vízmelegítő javítás

Vízmelegítő javítás

Cégünk szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, így a vízmelegítők javításában is. Vállaljuk, hogy Pest megye egész területén - akár azonnali indulással -, hogy vízmelegítőjét megjavítjuk. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Ne keressen tovább, válassza a szakértelmet, válasszon minket!

Amennyiben gázkészüléke gazdaságosan nem javítható, úgy szakemberünk a beszerelésben is áll az ön rendelkezésére. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és mi örömmel segítünk!

Cégünk vállalja vízmelegítő javítását egész Pest megyében. Amennyiben vízelegítője javításra szorul, ne várjon tovább, hívjon minket. Mivel a vízmelegítő is gázzal működik, egy apró meghibásodás is jelenthet komoly veszélyt ránk és családunkra nézve. Ezért nem szabad annyiban hagyni, ha elromlik a készülék. Ha szüksége van vízmelegítő javításra, ne habozzon hívni minket. Munkatársaink örömmel segítenek, és fogadják hívását a nap 24 órájában, az év minden napján

Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és a hívástól számítva, akár már egy órán belül ott lehetnek Önnél, hogy elvégezzék a vízmelegítő javítását. Munkáikra igényesek, precízen, gyorsan és biztonságosan dolgoznak. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk. Egész Pest megyében számíthat ránk. Hívjon minket bizalommal, a +36 (20) 611 8463 telefonszámon.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-gazkeszulek.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Vízmelegítő javítás Pest és környéke

Vízmelegítő javítás Pest és környéke

Vállaljuk vízmelegítő javítását Pesten és környékén, azaz egész Pest megyében. Keressen minket bizalommal, ha a vízmelegítőn bármilyen hibát észlel. Szakembereink veszik fel a telefont, így tud informálódni a hiba jelenségről, hibakódról, és akár időpontot is tudnak egyeztetni kollégáink egyikével. Hívhat minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, nap 24 órájában, az év bármely napján. Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére.

Vízmelegítő javítást Pesten és környékén, azaz egész Pest megyében vállalunk. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, az itthon megtalálható valamennyi márka valamennyi termékével kapcsolatban. Nagy raktárkészletüknek köszönhetően pedig, mindig akad alkatrész minden javításra szoruló vízmelegítőhöz. Ezért is tudnak szerelőink, akár már a hívást követően, egy órán belül elindulni Önhöz. Munkáinkról minden esetben számlát adunk, és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal.

Vízmelegítő javítás azonnal

Szakembereink vállalják gáz vízmelegítő javítását azonnali kiszállással. Legyen szó bármilyen márka bármely gáz vízmelegítőjéről, ha elromlik, hívjon minket. Munkatársaink örömmel fogadják a hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján. Nekünk nem teher segíteni. Amennyiben azonnali vízmelegítő javításra van szüksége, ne habozzon hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Mivel a telefont mindig szakemberek veszik fel, azonnal tud informálódni a hiba jelenségről, hibakódról, további teendőkről.

Gázszerelőink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az itthon megtalálható valamennyi márka valamennyi termékével kapcsolatban. Nagy raktákészletüknek köszönhetően, nincs hiány alkatrészből, sem készülékekből. Ezért tudnak a hívást követően, akár már egy órán belül Önnél lenni, hogy a vízmelegítő javítását akár már azonnal ellehessen végezni. Egész Pest megyében dolgozunk. Nincs más dolga, mint telefonálni, és egy Önnek alkalmas időpontot egyeztetni. Munkáink után számlát adunk. és garanciát vállalunk.

Vízmelegítő javítás azonnal
Vízmelegítő karbantartása

Vízmelegítő karbantartása

Vállaljuk márkától függetlenül, gáz vízmelegítő karbantartását. Fontos, hogy a vízmelegítők is átessenek évenként legalább egyszer, egy karbantartáson. Ehhez kérjen segítséget tőlünk. Amennyiben minden évben fordít egy kis időt a vízmelegítő karbantartására, úgy biztosítani tudja, hogy a következő évben tökéletesen működjön a készülék, és ne mondja fel váratlanul a szolgálatot. Mindezek mellett a karbantartás sokkal olcsóbb, mint egy javítás, mert elhanyagoltuk a készüléket.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év minden napján. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és örömmel állnak rendelkezésére. Nincs más dolga, mint hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és időpontot egyeztetni kollégáink egyikével a vízmelegítő karbantartása végett. Egész Pest megyében számíthat profi szakembereink gyors, precíz, megbízható munkájára. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa

Vízmelegítő karbantartás 15.600 Ft + Áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW feletti készülékek esetében kérjen ajánlatot telefonon vagy emailen.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes kazán javítás 20.000 + Áfa + alkatrész

Konvektor javítás 15.600 Ft + Áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Pest megyében

Kazán javítás 25.000 + Áfa + alkatrész

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

További árainkról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Vízmelegítő javítás
Vízmelegítő javítás
Vízmelegítő javítás
Vízmelegítő javítás
Vízmelegítő javítás
Vízmelegítő javítás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Vízmelegítő javítás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463