Radiátor javítás

Vállaltunk szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, így a radiátor javításban is. Vállaljuk, hogy Pest megye egész területén - akár azonnali indulással is - radiátorra javítását. Hívjon minket és segítünk!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Radiátor javítás Radiátor javítás

Radiátor javítás

Vállaltunk szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, így a radiátor javításban is. Vállaljuk, hogy Pest megye egész területén - akár azonnali indulással is - radiátorra javítását. Amennyiben szeretné igénybe venni a segítségünket kérjük hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja szakemberünket. Minden munkánkra számlát adunk s garanciát vállalunk.

Ha a fűtésrendszere bármelyik eleme gazdaságosan már nem javítható, úgy szakemberünk az új készülékek beszerelésében is áll az Ön rendelkezésére, melyet raktár készletről tudunk biztosítani, így nem kell a beszerzésre várnia. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és mi örömmel segítünk önnek.

Mivel a radiátor is a fűtésrendszer része, így munkatársaink vállalják radiátor javítását is. Nem minden esetben a gázkészülék a hibás, ha nincsen fűtés. Előfordulhat, hogy a radiátornál van a probléma. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek mind a fűtésrendszer-, mind a radiátor javítása terén is. Ha nem működik a radiátor, hívjon minket bizalommal. Munkatársaink örömmel fogadják az Ön hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján.

Budapesten, és egész Pest megyében vállaljuk a radiátor javítást. Kollégáink egyike, a hívástól számítva, akár már egy órán belül Önnél lehet, hogy elvégezhesse a szükséges javításokat. Szakembereink gyorsan, precízen, biztonságosan dolgoznak. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és egyeztessen időpontot kollégáinkkal a radiátor javításával kapcsolatban.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-gazkeszulek.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Radiátor javítás Pest és környéke

Radiátor javítás Pest és környéke

Szakembereink nem csak fűtésrendszer-, hanem radiátor javítást is vállalnak Pesten és környékén, egész Pest megyében. MIvel a legtöbb esetben a radiátor biztosítja a meleget, így hozzátartozik a fűtésrendszerhez. Ám a radiátor is el tud romlani. A benne keringő víz könnyedén juttat be  szennyeződéseket a csövekbe, amik lerakódnak benne és eltömítik azt. Ezáltal nem jut el a víz a megfelelő helyre, és a radiátor nem fűt. Amennyiben azt tapasztalja, hogy nem melegedik, hívjon minket bizalommal.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek radiátor javítás terén is, és a hívást követően, kollégáink egyike, akár már egy órán belül Önnél lehet. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy telefonál a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és időpontot egyeztet kollégáink egyikével. Pesten és környékén, egész Pest megyében dolgozunk. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk.

Radiátor javítás azonnal

Cégünk munkatársai vállalnak radiátor javítást azonnali kiszállással. Tudjuk, hogy milyen kellemetlen, amikor fűtenénk, de a radiátor mégis hideg marad. Nos, ez nem minden esetben a gázkészülék hibája, ami termeli a meleget. Sokszor előfordul, hogy a radiátor csöveiben lerakódó szennyeződések miatt nem jut el a melegvíz a radiátor testébe. Hogy a problémát mihamarabb orvosolni lehessen, hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és egyeztessen időpontot kollégáink egyikével.

Örömmel fogadjuk hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek radiátor javítás terén is, és amennyiben telefonál, akár már azonnal el tudnak indulni Önhöz. Egész Pest megyében dolgozunk, munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk. Szerelőink mindig gyorsan, precízen, biztonságosan dolgoznak. Hívjon minket, hogy segíthessünk radiátora azonnali javításában.

Radiátor javítás azonnal
Radiátor karbantartás

Radiátor karbantartás

Cégünk munkatársai nem csak fűtésrendszer-, hanem radiátor karbantartását is vállalják. Fontos a radiátort is, legalább egyszer egy évben karbantartani. A radiátorban áramló víz szennyeződéseket juttat a csövekbe, amik lerakódnak, és eltömítik azt. Ezáltal, nem fog a melegvíz bejutni a radiátor testébe, az pedig nem melegszik fel. Ezt mindenképpen jobb elkerülni, és évente egyszer hívni minket, hogy elvégezhessük a radiátor karbantartását is, hogy a téli időszakra biztosítsa, a folyamatos és tökéletes működését.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján, és kollégáink egyike, akár már a hívást követően, egy órán belül ki tud menni Önhöz. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és egész Pest megyében dolgoznak. Munkáikra igényesek, precízen, gyorsan dolgoznak. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, hogy segíthessünk a radiátor karbantartásában. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa

Vízmelegítő karbantartás 15.600 Ft + Áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW feletti készülékek esetében kérjen ajánlatot telefonon vagy emailen.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes kazán javítás 20.000 + Áfa + alkatrész

Konvektor javítás 15.600 Ft + Áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Pest megyében

Kazán javítás 25.000 + Áfa + alkatrész

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

További árainkról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Radiátor javítás
Radiátor javítás
Radiátor javítás
Radiátor javítás
Radiátor javítás
Radiátor javítás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Radiátor javítás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463