Konvektor javítás

Konvektor javítását vállaljuk - akár azonnali indulással - Pest megye egész területén. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, így a konvektor javításában is. Hívjon minket és mi örönnel segítünk!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 678 00 24Állunk
rendelkezésére!
Konvektor javítás Konvektor javítás

Konvektor javítás

Konvektor javítását vállaljuk - akár azonnali indulással - Pest megye egész területén. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, így a konvektor javításában is. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja szakemberünket. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk!

Amennyiben készüléke gazdaságosan nem javítható, úgy szakemberünk új konvektor beszerelésében is a rendelkezésére áll. 

Budapesten és egész Pest megyében vállaljuk gázkonvektor javítását. Amennyiben változásokat tapasztal a konvektor működését illetően, mint például, nehezen gyullad be, vagy nem gyullad be, kisebb lángon ég, néha menet közben kialszik a láng, gáz szag van a közelében, vagy bármilyen más hibát észlel, ne habozzon hívni minket. Egy konvektor meghibásodása esetén veszélyes lehet ránk és környezetünkre nézve. Mindazonáltal, ha gyengébben teljesít, sem a pénztárcánknak nem tesz jót, sem pedig a gázkonvektornak, mivel folyamatosan mehetnek tönkre benne az alkatrészek.

Ne várjon a gázkonvektor javítással, inkább hívjon minket. Szakembereink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és kollégáink egyike, akár már a hívást követően, egy órán belül kimehetnek Önhöz. Gázszerelőink munkáikra igényesek, precízen, biztonságosan és gyorsan dolgoznak. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk. Amennyiben konvektor javításra van szüksége, hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az zachareszku78@gmail.com címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Konvektor javítás Pest és környéke

Konvektor javítás Pest és környéke

Vállaljuk gázkonvektor javítását Pesten és környékén, azaz egész Pest megyében. Ha elromlik egy konvektor, azt nem szabad félvállról venni. Mivel egy apró hiba akár súlyos esetekhez is vezethet. Minden esetben, amikor észleli, hogy konvektora nem a megfelelő módon működik, hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi segítünk Önnek. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján.

Szakembereink, 20 éves tapasztalatukkal, a konvektor javítást gyorsan, biztonságosan, precízen eltudják végezni. Pesten és környékén, egész Pest megyében dolgozunk, hívjon minket bizalommal, és kollégáink egyke, akár a hívást követően, már egy órán belül Önnél lehet. Nagy raktárkészletünknek köszönhetően, mindig van raktáron megfelelő alkatrész. Ne várjon a konvektor javítással, mert csak romlani fog a helyzet. Bízza ránk magát. Munkáinkról számlát adunk, és garanciát vállalunk..

Konvektor szerelés

Vállaljuk gázkonvektor szerelését egész Pest megyében. Ritka, hogy egy gázkonvektort már nem lehet megszerelni, inkább a régit szoktuk lecserélni modernebbre. Mindenképpen szükségünk van szakember segítségére, akár cseréről, akár új beszereléséről is legyen szó. Minden egyes konvektor szerelést megelőz egy ingyenes helyszíni felmérés, ahol szakembereink állnak rendelkezésére és minden fontos információt megtudnak beszélni.

Nincs más dolga, mint hívni minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és egyeztetni egy Önnek alkalmas időpontot kollégáink egyikével. Minket a nap 24 órájában hívhat, az év bármely napján. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, precízen, gyorsan, biztonságosan dolgoznak. Nagy raktárkészletüknek köszönhetően, a készüléket is tudják biztosítani konvektor szereléshez. Munkáinkról számlát adunk, és garanciát vállalunk. Hívjon minket, mi segítünk.

Konvektor szerelés
Konvektor karbantartás azonnal

Konvektor karbantartás azonnal

Cégünk vállalja gázkonvektor karbantartását azonnali kiszállással. A mai rohanó világban, szeretünk mindent szinte azonnal elvégezni így a szerelést, karbantartást, javítást egyaránt. Munkatársaink ehhez kínálnak megoldást. Szakembereink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Hívjon minket, és mi örömmel segítünk. Ne hanyagolja el a konvektor karbantartását. Egy karbantartás olcsóbb, mint egy javítás, és ezzel megelőzhető, hogy a konvektor akkor mondja fel a szolgálatot, amikor a legnagyobb szükségünk lenne arra, hogy működjön.

Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, precízen, pontosan, gyorsan dolgoznak. Amennyiben hív minket, akár már a hívás követően, egy órán belül Önnél lehetünk, és elvégezhetjük a konvektor karbantartást szinte azonnal. Mindez nem vesz igénybe túl sok időt, de ez függ a készülék állapotától. Szakembereink a karbantartás során átnézik az egész szerkezetet, az összes alkatrészt, és amennyiben meghibásodást találnak, szívesen javítják is azt, természetesen csakis igény esetén. Munkáinkról számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon bizalommal.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Konvektor javítás
Konvektor javítás
Konvektor javítás
Konvektor javítás
Konvektor javítás
Konvektor javítás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (70) 678 00 24

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Konvektor javítás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (70) 678 00 24