Cirkó javítás

Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a fűtésrendszerek különböző területin, így a cirkó javításban is. Pest megye egész területén vállaljuk, hogy - akár azonnali indulással - javítjuk cirkó rendszerét. Hívjon minket és segítünk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 678 00 24Állunk
rendelkezésére!
Cirkó javítás Cirkó javítás

Cirkó javítás

Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a fűtésrendszerek különböző területin, így a cirkó javításban is. Pest megye egész területén vállaljuk, hogy - akár azonnali indulással - javítjuk cirkó rendszerét. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket, akkor kérjük hívjon minket és egyeztessen velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Mondja el nekünk, hogy milyen hibajelenséget, hibakódot tapasztal és szakemberünk felkészülten érkezik a helyszínre.

Szükség esetén új kazán, bojler és radiátor beszerelésében is rendelkezésére állunk. Ne keresgéljen tovább, bennünk megbízhat. Hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk önnek. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk.

Munkatársaink vállalják cirkó javítását. Amennyiben elromlik cirkó fűtésrendszere, jobb azt nem bolygatni. Tudni illik, egy kisebb hibából, akár nagyobb baj is keletkezhet, amennyiben nem kerül a cirkó javításra. Mindemellett, mivel gázzal működik, ránk és családunkra nézve is veszélyes lehet. Ezért hívjon minket, mi örömmel segítünk. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és a nap 24 órájában elérhetőek az Ön számára, az év minden napján.

Amennyiben az Ön tulajdonában lévő cirkó javításra szorul, ne habozzon hívni minket. Szakembereink egyike, a hívást követően, akár már egy órán belül Önnél lehet, és elvégezheti a szükséges javításokat. Kollégáink munkáikra igényesek, precízen, biztonságosan dolgoznak. Munkáinkról számlát adunk, és garanciát vállalunk. Pesten és egész Pest megyében dolgozunk. Hívjon minket bizalommal, mi örömmel segítünk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az zachareszku78@gmail.com címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Cirkó javítás Pesten és környékén

Cirkó javítás Pest és környéke

Vállalunk cirkó javítást Pesten és környékén, azaz egész Pest megyében. Ha elromlik a cirkó fűtésrendszerünk, a lehető legjobb megoldás az, ha rögtön hívunk egy megbízható szakembert. Ugyanis, bármennyire is kicsi a hiba, okozhat további károkat nem csak a rendszerben, de ránk nézve is. Amennyiben cirkó javításra van szüksége, ne habozzon hívni minket. Képzett szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, a Magyarországon megtalálható összes márkával kapcsolatban.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év minden napján. Kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak, amikből mindig van raktáron, hogy a szükséges javításokat bármikor elvégezhessék. Amennyiben telefonál, szakembereink egyike, akár már a hívást követően egy órán belül Önnél lehet, és megoldja a cirkó javítást Pesten és környékén. Szerelőink precízen, biztonságosan dolgoznak. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk. Bármilyen probléma is merül fel cirkójáva kapcsolatban, hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és örömmel segítünk.

Cirkó azonnali javítása

Vállaljuk cirkó azonnali javítását. Ha a cirkó meghibásodik, nem szabad várnunk a javításával. Mindenképpen szükséges hívni egy megbízható szakembert, aki eltudja végezni a cirkó azonnali javítását. Miért van erre szükség? Azért, mert egy apró hiba, hosszú távon nagy károkat tud okozni, mind a szerkezetben, mind ránk és családunkra nézve. Ha elromlik egy alkatrész, valószínüleg követni fogja a többi is, és végül az egész cirkót ki kell majd cserélni. Ezeket elkerülendően, hívjon minket.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, nagyon körültekintően, precízen, biztonságosan dolgoznak. Hívjon minket, és kollégáink egyike, a hívást követően, akár már egy órán belül ki tud menni Önhöz, elvégezni a cirkó azonnali javítását. Az itthon megtalálható összes márkával dolgozunk. Ezen márkák készülékeiből, és azok alkatrészeiből mindig van raktárunkon, hogy ne kelljen ránk napokig várnia. Munkáinkról számlát adunk, és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal.

Cirkó azonnali javítása
Cirkó csere

Cirkó csere

Amennyiben cirkó cseréhez keres szakembert, a legjobb helyen jár. Ha egy kazánt szeretnénk kicseréltetni, az nem olyan egyszerű folyamat. Először is, kell hozzá egy megfelelő szakember. Amennyiben nem képzett szakembert hívunk, nem csak a garanciát veszítjük el, de pénzbírságot is kaphatunk, illetve veszélyeztetjük a magunk- és családunk életét is. Mindazonáltal, egy új kazánt engedélyeztetni kell, amihez szintén szakember segítsége szükséges. A mi szakembereink segítségére.

Munkatársaink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és jól ismerik valamennyi márka valamennyi készülékét. Kollégáink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Minden cirkó cserét egy ingyenes helyszíni felmérés előz meg, amit telefonon egyeztethet kollégáink egyikével. Ahelyszíni szemlén kollégáink feltudják mérni a kazán helyét, esetleges átalakításokat és minden fontos dogot. Szakembereink egész Pest megyében dolgoznak. Munkáinkról számlát adunk, és garanciát vállalunk. Amennyiben cirkó cserére van szüksége, hívjon minket bizalommal a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon. Örömmel segítünk.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Cirkó javítás
Cirkó javítás
Cirkó javítás
Cirkó javítás
Cirkó javítás
Cirkó javítás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (70) 678 00 24

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Cirkó javítás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (70) 678 00 24