Fali kazán javítás

Fali kazán javítás Pest megye egész területén. Cégünk munkatársai több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal állnak az Ön rendelkezésére, akár azonnali indulással. Ha igénybe venné a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Fali kazán javítás Fali kazán javítás

Fali kazán javítás

Fali kazán javítás Pest megye egész területén. Cégünk munkatársai több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal állnak az Ön rendelkezésére, akár azonnali indulással. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor munkatársunkat fogadni tudja. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk.

Amennyiben fali kazánja túl öreg a gazdaságos javításhoz, cégünk raktárkészletről biztosítani tudja kazánja cseréjét, melyben munkatársunk segít önnek. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és mi örömmel segítünk.

Cégünk vállalja fali gázkazánok javítását. Amennyiben rendelkezik fali kazánnal, és az javításra szorul, hívjon minket és mi örömmel segítünk. Legyen szó Ariston-ról, Hajdu-ról, Hoval-ról, Vaillant-ról, FÉG-ről és bármely más, itthon megtalálható fali gázkazán márkáról, szakembereink segítségére, az év minden napján számíthat. Fontos, hogy ha egy készülék elromlik, ne próbáljuk meg magunk megjavítani. Mivel gázkészülékről van szó, veszélyes lehet ránk nézve. A fali gázkazánok komoly szakértelmet követelnek.

Ezért bízza ránk készülékét. Ha elromlik a fali gázkazán, az nem játék. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Gázkazán szerelőink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és Pest megye egész területén dolgoznak. Munkájukra igényesek, precízen, körültekintően és biztonságosan dolgoznak. Mindemellett, ha telefonál, kollégáink egyike, akár már a hívást követően, egy órán belül Önnél lehet, és elvégezheti fali kazánján a szükséges javításokat. Hívjon minket, mi örömmel segítünk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-gazkeszulek.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
 Fali kazán javítás Pest és környéke

 Fali kazán javítás Pest és környéke

Vállaljuk fali gázkazánok javítását Pesten és környékén. Gázkazánunk sokféleképpen elromolhat, és mivel gázzal működik, a legkisebb hiba is komolyan veszélyeztetheti életünket. Például, az égéstermék ugyan ki van vezetve a levegőre, ha eltömődik a kifelé vezető nyílás, akkor a Szén-dioxid visszajuthat a lakótérbe. Ezért is van szükség azonnali segítségre komoly szakemberektől, tőlünk. Mindazonáltal, a gáz összetételének folyamatos változása, a kintről bejutó szennyeződések mind-mind lehetnek a hiba okozói.

Mivel a fali gázkazán javítása nagy szakértelmet igényel, hívjon minket bizalommal. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, az itthon található összes márkával kapcsolatban. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják hívását, az év bármely napján. Fontos tudni, hogy Pesten és környékén, azaz egész Pest megyében dolgozunk, és akár már a hívást követően, egy órán belül ki tudunk érkezni Önhöz. Nincs más dolga, mint hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és időpontot egyeztetni kollégáink egyikével. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk.

Fali kondenzációs kazán javítás

Vállaljuk fali kondenzációs kazánok javítását. Amennyiben ilyennel rendelkezik, és észleli, hogy meghibásodott, hívjon minket azonnal. A fali gázkazán meghibásodása nem játék. Annak javítása nagy szakértelmet igényel, mivel veszélyes is lehet. Ezáltal jobb szakemberre bízni, jobb ránk bízni. Hogy miért ránk? Munkatársaink több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek az itthon megtalálható összes márkájú fali kondenzációs gázkazánnal kapcsolatban. Mindemellett egész Pest megyében dolgoznak, és az év minden napján állnak rendelkezésére.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, így ne habozzon hívni minket, ha fali gázkazánja javításra szorul. Legyen szó Ariston-ról, Hajdu-ról, Barettáról, Immergas-ról, FÉG-ről vagy bármely más márkájú fali kondenzációs gázkazánról, mi megjavítjuk. Szakembereink körültekintően, precízen és biztonságosan dolgoznak. Mindazonáltal, ha telefonál, akár már a hívást követően, egy órán belül Önnél lehetünk és elvégezhetjük a szükséges javításokat. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal.

Fali kondenzációs kazán javítás
Fali kazán javítás azonnal

Fali kazán javítás azonnal

Cégünk vállalja fali gázkazánok akár azonnali javítását. Nincs is rosszabb, mint egy fárasztó nap után hazaérve azt tapasztalni, hogy elromlott a fali kazán. Főleg, ha ez egy hideg téli napon történik. Ilyenkor az embernek azonnali segítségre van szüksége. Rosszabb esetben neki áll, és megpróbálja egyedül megjavítani, ami nagyon nem ajánlott, vagy pedig fagyoskodik egész éjjel, reggel pedig megpróbál hívni egy szerelőt. Nos, a jó hír az, hogy mi nem hagyjuk fagyoskodni.

Minket a nap 24 órájában hívhat, az év bármely napján. Munkatársaink egyike, akár már a hívást követően, egy órán belül Önnél lehet, és szinte azonnal elvégezheti a szükséges javításokat fali gázkazánján. Szakembereink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, márkától függetlenül. Nagy odaadással, precizitással és biztonsággal dolgoznak. Amennyiben azonnali javításra van szüksége, a legjobb választása lehetünk. Nincs más dolga, mint hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és kollégáink örömmel segítenek Önnek. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Fali kazán javítás
Fali kazán javítás
Fali kazán javítás
Fali kazán javítás
Fali kazán javítás
Fali kazán javítás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Fali kazán javítás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463