Gázkazán szerelés

Cégünk Pest megye egész területén vállal gázkazán szerelést ingyenes kiszállással. Vállalkozásunk raktárkészletről biztosítani tudja új kazánját, melyet akár még a mai nap beszerelhetjük önnek. 20 éves tapasztalattal állunk az Ön rendelkezésére.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkazán szerelés Gázkazán szerelés

Gázkazán szerelés

Cégünk Pest megye egész területén vállal gázkazán szerelést ingyenes kiszállással. Vállalkozásunk raktárkészletről biztosítani tudja új kazánját, melyet akár még a mai nap beszerelhetjük önnek. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársunkat.

Minden kazánunkra gyártói garanciát biztosítunk. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és mi örömmel segítünk önnek.

Cégünk vállalja gázkazánok cseréjét. Legyen szó nyílt- vagy zárt égésterű kazánról, kombi vagy sima gázkazánról, ránk nyugodtan támaszkodhat kazán szerelésben, javításban, karbantartásban egyaránt. Ha új kazánon gondolkodunk, sok szempontot kell figyelembe vennünk. Például azt, hogy miért legyen felelős? Csak a fűtésért, vagy a melegvízért is egyben? Milyen átalakítások szükségesek hozzá esetleg, ára, márkája, tudása?  Ám ezeknek utánajárásával nem igen szeretünk foglalkozni, de Önnek nem is kell.

Hívjon minket, és mi örömmel segítünk. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, és mivel szakembereink egyike veszi fel a telefont, bármilyen kérdése adódik gázkazán szereléssel kapcsolatban, ne tartsa magában. Szakembereink több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek gázkazánok szerelése terén is, ezáltal nem csak a megfelelő készülék kiválasztásában tudnak segíteni, de javításban, beszerelésben egyaránt. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és mi örömmel segítünk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-gazkeszulek.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Gázkazán szerelés Pest és környéke

Gázkazán szerelés Pest és környéke

Vállaljuk gázkazánok szerelését Pesten és környékén. Amennyiben szüksége van új gázkazán készülékre, annak beszerelésére vagy javítására, keressen minket bizalommal. Cégünk munkatársai több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek gázkazán szerelés terén is, és minden Magyarországon megtalálható márkával dolgoznak. Nagy raktárkészletüknek köszönhetően, gázkazán készülékekből sincs hiány. Mnkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk.

Amennyiben Pesten vagy környékén él, hívjon minket bizalommal. A gázkazán kiválasztása sem egy egyszerű feladat, mivel nem mindegy, hogy mire fogjuk használni. Van amivel csak fűteni lehet, van amivel fűteni is lehet és meleg vizet is készít. Mindazonáltal fontos, hogy a beszerelést egy szakember végezze. Minden új készüléket engedélyeztetni kell, s abban mindenképp kell a kazánszerelő segítsége. Mi tudunk segíteni. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, amennyiben Pesten vagy környékén él. Örömmel segítünk.

Gázkazán szerelés azonnal

Cégünk vállalja gázkazánok szerelését akár azonnali kiszállással. Mivel tudjuk jól, hogy milyen, ha az embernek fagyoskodnia kell a lakásban, vagy nincs melegvíz, amikor kellene,  szakembereink törekednek az azonnali kiszállásra gázkazán beszerelés, javítás esetén egyaránt. Amennyiben szüksége van új gázkazán készülékre, annak beszerelésére, hívjon minket, és mi örömmel segítünk.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és a Magyarországon megtalálható összes márkával dolgoznak. Nagy raktárkészletüknek köszönhetően pedig, biztosítani tudják az Ön számára legmegfelelőbb terméket akár azonnal. Nincs más dolga, mint, hogy hív minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és munkatársaink egyikével időpontot egyeztet a gázkazán szerelésével kapcsolatban. Munkáinkról számlát adunk, és garanciát vállalunk

Gázkazán szerelés azonnal
Gázkazán csere azonnal

Gázkazán csere azonnal

Vállaljuk gázkazánok cseréjét azonnal. Bízza ránk gázkazánja cseréjét, amennyiben biztosra szeretne menni. Nagyon fontos, hogy csakis képzett szakemberre bízzuk a kazán cserét. Nálunk biztos kezekre lel. Szakembereink nem csak a cserében, de a megfelelő készülék kiválasztásában, és annak engedélyeztetésében is állnak rendelkezésére akár azonnal. Továbbá kazán cserénél ingyenes helyszíni felmérést is végeznek, ahol számos információt megtudnak beszélni egymással.

Nincs más teendője, mint hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, és szakembereink egyike, már a hívástól számított egy órán belül Önnél lehet, és elvégezheti a kazán cserét. Gázkazán szerelőink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a Magyarországon megtalálható összes márkával kapcsolatban, így velünk biztosan nem nyúl mellé. Új gázkazánja cseréjét akár azonnal eltudjuk végezni. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Gázkazán szerelés
Gázkazán szerelés
Gázkazán szerelés
Gázkazán szerelés
Gázkazán szerelés
Gázkazán szerelés

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Gázkazán szerelés Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463