Bojler szerelés

Bojler szerelés Pest megye egész területén vállaljuk. Válassza ki új bojlerét és szakembereink garanciával beszerelik. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Cégünk raktárkészletről is tudd biztosítani új bojlert.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 678 00 24Állunk
rendelkezésére!
Bojler szerelés Bojler szerelés

Bojler szerelés

Bojler szerelés Pest megye egész területén vállaljuk. Válassza ki új bojlerét és szakembereink garanciával beszerelik. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Cégünk raktárkészletről is tudd biztosítani új bojlert. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket akkor kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársunkat.

Szükséges esetén azonnali indulással vállaljuk a bojler szerelést. Hívjon minket és mi örömmel segítünk!

Amennyiben bojlert szeretnénk beszereltetni, tudnunk kell, hogy milyen fajtát szeretnénk, ahhoz mire van szükség, mennyi átalakításra, esetleges plusz dolgokra. Illetve azt is, hogy mire kell odafigyelnünk a bojlerrel kapcsolatban.  Jobb ha ezt nem egyedül tervezzük meg. Igaz, hogy ezeknek az információknak utána járhatunk interneten is, de nem mindig kapunk számunkra megfelelő vagy hiteles információt.  Ezért van szüksége ránk!

Cégünk szakemberei állnak rendelkezésére a nap 24 órájában, az év minden egyes napján, ha új bojler szereléséről, cseréjéről vagy javításáról is van szó. Munkatársaink több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így biztosan tudnak segíteni abban, hogy megtalálják az Önnek legmegfelelőbb bojlert, amit aztán be is szerelnek. Hívjon minket bizalommal, nálunk garantáltan megtalálja azt, amire szüksége van.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az zachareszku78@gmail.com címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Bojler szerelés azonnal

Bojler szerelés azonnal

A bojler a melegvízért felelős, vízfűtő és raktározó készülék. Ezért is dühítő, ha este fáradtan, munkából hazaérve szeretnénk egy forró zuhanyt venni, vagy a gyerekeket szeretnénk megfürdetni, de nem jön a melegvíz. Ilyenkor szoktunk nekiállni és nyomkodni a gombokat (ha van), vagy elővenni a kézikönyvet, mondván “majd én megcsinálom”. Ám ez nem ajánlott. A bojler veszélyes tud lenni ha elromlik. Mégis szeretnénk ha az azonnal kész lenne? Erre nyújtanak megoldást munkatársaink.

Ugyanis ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában várja az Ön hívását. Szakembereink pedig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és akár a hívást követően már egy órán belül Önnél lehetnek az új alkatrészekkel, vagy új készülékkel, így bojlerét azonnal megtudják szerelni. Legyen szó késő estéről, hétvégéről, ünnepnapról, mi nem hagyjuk melegvíz nélkül. Hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, nem mondunk nem-et.

Bojler szerelés Budapest

Elromlott a bojler? Furcsa hangot ad ki, nem melegíti a vizet vagy furcsa szaga van? Ebben az esetben ne habozzon hívni minket, amennyiben Budapesten és környékén él. Önnek mindenképpen bojler szerelőre van szüksége. Legyen akár kora reggel, vagy késő este, esetleg ünnepnap vagy hétvége, munkatársaink az év minden napján, 0-24 órában várják az Ön hívását. Képzett szakembereink pedig állnak rendelkezésére amikor Önnek megfelel.

Nem csak javítást, hanem természetesen bojler szerelést és cserét is vállalunk. Amennyiben szeretné lecserélni elavult, régi készülékét, vagy újat szeretne beszereltetni, hívjon minket bizalommal. Munkatársaink több évtizedes szakértelemmel látják el feladatukat. Emelett nagy raktárkészlettel rendelkeznek, megannyi márkával dolgoznak, így sem alkatrészben, sem készülékben, tudásban nincs hiány. Budapesten és környékén akár már a hívástól számított egy órán belül Önnél lehet szakértő munkatársaink egyike. Mi alkalmazkodunk Önhöz, nem Önnek kell hozzánk. 

Bojler szerelés Budapest
Gázbojler beszerelés

Gázbojler beszerelés

Cégünk vállalja gázbojlerek beszerelését. Amennyiben új készülék beszerelésén gondolkodik, ne habozzon hívni minket. Ám nem árt tudni néhány dolgot a készülékről. Létezik kéményes és kémény nélküli változat. Ez utóbbi elég veszélyesnek számít és szigorú szabályokhoz kötött. Míg a kéményes megoldás sokkal biztonságosabb ránk nézve, mivel a szükséges levegőt kintről vezeti be és az égésterméket is lakáson kívülre vezeti vissza. Számításba kell vennünk azt is, hogy mekkora készülékre van szükségünk, mekkora a vízigényünk.

Az interneten ugyan sok információt lehet olvasni, de ezek nem minden esetben pontosak. Inkább hívjon minket. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását. Szakembereink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, így garantáltan biztos kezekben van nálunk. Minden gázbojler beszerelését egy ingyenes helyszíni szemle előzi meg, ahol szakembereink felmérik a bojler helyét és minden ehhez kapcsolódó dolgot, illetve minden fontos információt megtudnak beszélni, és árajánlatot is kaphat. Bízza ránk magát, ha a tökéletes bojlert keresi.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Bojler szerelés
Bojler szerelés
Bojler szerelés
Bojler szerelés
Bojler szerelés
Bojler szerelés

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (70) 678 00 24

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Bojler szerelés Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (70) 678 00 24