Cirkó szerelés

Vállalunk cikró szerelést Budapest és Pest megye egész területén. Szakembereink a fűtésszerelés területén 20 éves tapasztalattal állnak az Ön rendelkezésére. Akár azonnali indulással. Raktárkészletről új készülékkel is szolgálhatunk. Hívjon, segítünk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Cirkó szerelés Cirkó szerelés

Cirkó szerelés

Vállalunk cikró szerelést Budapest és Pest megye egész területén. Szakembereink a fűtésszerelés területén több, mint 20 éves tapasztalattal állnak az Ön rendelkezésére. Akár azonnali indulással. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársainkat. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk.

Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és mi örömmel segítünk!

Szeretné megújítani cirkó fűtőkészülékét? Szeretne egy olyan víz- és fűtésrendszert beszereltetni a házába, ami hosszútávon gazdaságos, költségkímélő, megbízható, kis helyet foglal, mégis az egész lakást melegen tartja és garantáltan jut melegvíz az egész családnak? Akkor Ön a legjobb helyen jár, mert a cirkóra van szüksége, és szakértőink segítségére.

Munkatársaink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, így könnyedén tudnak segíteni Önnek a megfelelő készülék kiválasztásában -akár helyszíni szemlével egybekötve-, beszerelésében, javításában egyaránt. Megannyi márka szakértelmével rendelkeznek, így biztosan nem nyúlhat mellé, ha minket választ. Hívjon minket bizalommal a nap huszonnégy órájában, ha cirkó fűtésrendszerről érdeklődne vagy szerelőt keres.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-gazkeszulek.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Cirkó karbantartás

Cirkó karbantartás

Vállaljuk cirkó karbantartását. A cirkó évenkénti karbantartása szinte elengedhetetlen, mert a gázösszetétel gyakori változása, a sok szennyeződés lerakódása a csövekben vagy alkatrészeken, többek között eltömődéshez vezethet, illetve az alktarészeknek is árthat. Ezáltal a cirkó rendszerünk energiahatékonysága romlani kezd, élettartama lerövidül. A javítás vagy készülékcsere költségei pedig sokba kerülnének.

Ám ha erre minden évben odafigyelünk, és megelőzzük ezeket, abban az esetben megnövelhetjük a cirkó élettartamát, illetve szinten tarthatjuk az alktarészek állapotát, a készülék hatékonyságát. Mindezt természetesen nem Önnek kell elvégeznie. Erre az esetre hívja szakértő munkatársaink egyikét, akik 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött végzik el a cirkó karbantartását. Munkatársaink a nap 24 órájában fgadják a hívását, az év bármely napján.  Egész Pest megyében számíthat ránk.

Cirkó bekötés

Akár új ház fűtőrendszerének beépítéséről, akár régi készülék lecseréléséről is van szó, a cirkó bekötését, beszerelését nem bízhatjuk akárkire, hiszen nem csak nagy szakértelmetigényel, de sok más teendővel is jár. Mint például a megfelelő tudású készülék kiválasztása és annak engedélyeztetése. Mindazonáltal értenünk kell a működését és szerelési folyamatát is. Ezért is van szüksége ránk. Hiszen munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefnszámon, a nap 24 órájában, az év bármely napján, és szakembereink örömmel segítenek. Mind a megfelelő készülék kiválasztásában, mind az engedélyeztetéssel kapcsolatban és természetesen a cirkó bekötést is könnyedén elvégzik. Munkatársaink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és egész Pest megyében dolgoznak. Munkáinkról számlát adunk és garanciát vállalunk.

Cirkó bekötés
Cirkó szerelés azonnal

Cirkó szerelés azonnal

Hazaért a munkából, jól esne egy forró zuhany, de nincs melegvíz? Bekapcsolva hagyta a fűtést mikor elment otthonról, hazaérve mégis azt tapasztalja, hogy hideg van? Elromlott a cirkó fűtőszerkezete? Az ilyen problémákat szeretnénk mindig azonnal orvosolni, és nálunk van is rá azonnali megoldás. Ne akarja Ön megszerelni a cirkó fűtő rendszerét, bízza ránk magát.

Munkatársaink 0-24-ben várja hívását, és szakértő munkatársaink, akár a hívást követően már egy órán belül Önnél lehetnek.  Legyen szó alkatrész- vagy komplett szerkezet cseréről, szerelőink nagy raktárkészlete lehetővé teszi, hogy még aznap megoldják az Ön melegvíz vagy fűtés problémáját. Szakembereink 20 éves tapaszalattal rendelkeznek, és egész Pest megyében vállalják akár azonnali kiszállással cirkó szerelését. Hívjon minket bizalommal.

Cirkó szerelés garanciával Budapesten

Minden alkalommal, amikor szerelőt keresünk, mert elromlott valamink, vagy éppen új készüléket szeretnénk beszereltetni, nagyon körültekintően kell választanunk. Néznünk kell az árat, a tudását az adott készüléknek -jelen esetben a cirkónak-, meg kell találnunk a megfelelő szakembert, stb. Nagyon fontos az is, hogy a termék garanciális legyen akkor is, ha csak alkatrészt kell cserélni.

Nos, nálunk nem csak a tökéletes szakembert találja meg, aki biztosan tud Önnek segíteni a cirkó beszerelésében, vagy javításában, de garantáljuk a gyártói garanciát is összes termékünkre. Bátran válasszon minket, ha cirkó szerelőre van szüksége. Munkatársaink a nap 24 órájában a rendelkezésére áll Önnek, az év minden napján,  Pest megye egész területén. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk.

Cirkó szerelés garanciával Budapesten

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Cirkó szerelés
Cirkó szerelés
Cirkó szerelés
Cirkó szerelés
Cirkó szerelés
Cirkó szerelés

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Cirkó szerelés Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463