Kazán szerelés

Válassza ki új kazánját és szakembereink akár azonnali kiszállással beszerelik önnek. Amennyiben még nem vásárolta meg új kazánjátcégünk raktárkészletről biztosítani tudja önnek. 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kazán szerelés Kazán szerelés

Kazán szerelés

Válassza ki új kazánját és szakembereink akár azonnali kiszállással beszerelik önnek. Amennyiben még nem vásárolta meg új kazánjátcégünk raktárkészletről biztosítani tudja önnek. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja szakemberünket.

Minden munkánkra számlát és garanciát adunk. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és mi örömmel segítünk önnek! 

A kazán szerelése nagy szakértelmet igényel. Először is nagyon veszélyes, főleg ha nem tudjuk mit csinálunk. Mivel földgázzal dolgozik, annak elégetésével Szén-dioxidot termel, s ha az valamiért kijut a közvetlen környezetünkbe, nagy veszélyt jelenthet számunkra. Illetve van olyan kazán, ami nyílt égéstérrel rendelkezik, ezáltal a közvetlen környezetünkből nyerik el a felhasználandó levegőt. A kazánok beszerelése is bonyolult feladat, amihez szintén szükség van szakember segítségére, aki nem csak a kazánokhoz ért, de tud nekünk segíteni a megfelelő készülék kiválasztásában, engedélyeztetésében, javításában egyaránt.

Cégünk szakemberei több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek mind a kazán szerelés, javítás, karbantartás területén. Nagy szakértelemmel dolgoznak, biztonságosan. Ügyfélszolgálatunk egész nap várja hívását ha új kazánra lenne szüksége, vagy a jelenlegit meg kellene javítani. Legyen akár hétvége vagy ünnepnap, mi akkor is állunk rendelkezésére 0-24-ben. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk.  Hívjon minket bátran, és munkatársaink akár már a hívást követően egy órán belül Önnél lehetnek. Önért vagyunk, segítünk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-gazkeszulek.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Kazán karbantartás

Kazán karbantartás

Hajlamosak vagyunk az új készülékeket elhanyagolni, mondván úgyis új, mi baja lehet? Ám ezt nagyon rosszul tesszük. A kazánok évenkénti karbantartására nagy gondot kell fordítanunk, hiszen ennek köszönhetően biztosíthatjuk a kazán folyamatos működését, az alkatrészek megfelelő állapotát. Ezzel elkerülve a váratlan meghibásodást, esetleges készülékcserét. Ám ezt nem végezhetjük magunk, szakembert kell hívni hozzá. Ezért vagyunk mi. Végeztesse el kazánja karbantartását velünk.

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező szakembereink állnak rendelkezésére, legyen szó bármilyen márkáról, velünk nem nyúlhat mellé. A kazán karbantartása során szakembereink átvizsgálják, , átmossák a készüléket, megtisztítják az alkatrészeket, ezzel is biztosítva a helyes működést, megnövelve a kazán élettartamát. Ha egy kazán meghibásodik, az veszélyes lehet ránk és környezetünkre egyaránt. Így ne habozzon hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Munkatársaink a nap 24 órájában várják az Ön hívását, akár hétvégén és ünnepnapokon is.

Kondenzációs kazán beszerelés

Cégünk vállalja kondenzációs kazánok beszerelését. Amennyiben ehhez keres szakembert, a lehető legjobb helyen jár. A kondenzációs kazán beszerelése önmagában nem egy bonyolult feladat, inkább időigényes, bár nem minden esetben. A kazán beszerelését egy ingyenes helyszíni szemle előzi meg, ahol szakembereink egyike felméri a kazán elhelyezkedését, a kémény állapotát. Ez utóbbit, ha szükséges, át kell alakítani, mert a kondenzációs kazán kintről szívja be a fűtéshez használt oxigént, és ugyanoda engedi is vissza az ebből keletkezett égésterméket, ezáltal biztonságosabb ránk nézve. A kémény átalakítása költséges, de hosszú távon kifizetődő.

Amennyiben kondenzációs kazánt szeretne beszereltetni, hívjon minket bizalommal. Munkatársaink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, így a lehető legnagyobb biztonságban érezheti magát. Szerelőink a lehető legnagyobb biztonsággal, precizitással dolgoznak, és mindenben segítenek Önnek a készülék helyes működtetésével kapcsolatban. Ügyfélszolgálatunk 0-24-ben fogadja az Ön hívását a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Mindig szakítunk Önre időt.

Kazán működése
Megfelelő kazán kiválasztása

Megfelelő kazán kiválasztása

A megfelelő kazán kiválasztásában sok szempontot kell figyelembe vennünk. Tudnunk kell, hogy milyen fajta kazánok léteznek. Tudnunk kell, hogy mire van szükségünk. Léteznek nyílt égésterű- és zárt égésterű készülékek is. Ez utóbbi a legbiztonságosabb, mivel nem a közvetlen környezetünkből veszi el a levegőt. Van olyan kazán, ami csak fűtésre szolgál, de van olyan is, ami egyaránt fűt is és használati melegvizet is készít. Továbbá az sem mindegy, hogy mekkora területet szeretnénk fűteni vele, illetve mennyi meleg vízre van szükségünk nap mint nap. 

Ezért is elengedhetetlen, és talán a legfontosabb, ha új kazánt választunk, hogy mindenképpen hívjunk egy szakértőt. Olyan szakembert érdemes keresni, aki nem csak 1-2 fajta kazánra szakosodott, hanem több márkával is dolgozik, hiszen ár-érték arányban és tudásban sem mindegy, hogy milyen készüléket választunk. Ebben szakembereink  állnak rendelkezésére a nap 24 órájában, az év minden napján. Segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában és beszerelésében egyaránt. Önnek nincs más dolga, mint hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és a hívást követően akár már 1 órán belül ott lehetnek Önnél szerelőink az új kazánjával együtt.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa

Vízmelegítő karbantartás 15.600 Ft + Áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW feletti készülékek esetében kérjen ajánlatot telefonon vagy emailen.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes kazán javítás 20.000 + Áfa + alkatrész

Konvektor javítás 15.600 Ft + Áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Pest megyében

Kazán javítás 25.000 + Áfa + alkatrész

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

További árainkról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Kazán szerelés
Kazán szerelés
Kazán szerelés
Kazán szerelés
Kazán szerelés
Kazán szerelés

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Kazán szerelés Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463