Konvektor karbantartás

Vállaljuk konvektorok karbantartási munkálatainak elvégzését Budapest és Pest megye egész területén. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Konvektor karbantartás Konvektor karbantartás

Konvektor karbantartás

Vállaljuk konvektorok karbantartási munkálatainak elvégzését Budapest és Pest megye egész területén. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársunkat. Szükség esetén akár azonnali indulással.

Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és mi örömmel segítünk önnek!

Cégünk vállalja gázkonvektorok karbantartását. A gázkonvektorok az év nagy részében nincsenek elindítva, ezért is szokott előfordulni, hogy ha beköszönt a hideg és szeretnénk melegedni a lakásban, nem indul el. Így érdemes még a tél beállta előtt elvégeztetni a szükséges karbantartást. Ebben segítünk Önnek mi. Amennyiben konvektor karbantartáshoz keres szakembert, a lehető legjobb helyen jár. Ugyanis szakembereink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és a lehető legprecízebben dolgoznak.

Cégünk munkatársai a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, és szakembereink állnak rendelkezésére az év minden napján, bármely időpontban. Fontos, hogy nagy figyelmet fordítsunk konvektorunk karbantartására, ezzel is elkerülve, hogy a legnagyobb hidegben esetleg meghibásodjon és meleg nélkül maradjunk. Így még a tél beállta előtt érdemes hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és szakembereink egyike akár már a hívást követően egy órán belül Önnél lehet és elvégezheti a szükséges konvektor karbantartást.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-gazkeszulek.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Konvektor javítás azonnal

Konvektor javítás azonnal

Talán az egyik legkellemetlenebb dolog, amikor egy hideg téli napon konvektorunk nem gyullad be, ezáltal fagyoskodnunk kell a hideg lakásban. Ilyenkor nehéz találni szakembert, aki azonnal ki tud jönni. Akkor még nehezebb, ha ünnepnap vagy hétvége van, de nem nálunk! Jó hír, hogy mi nem hagyjuk napokig fagyoskodni. Amint elromlik a konvektor, azonnal hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, a nap bármely szakában, és szakembereink egyike, akár már a hívást követően egy órán belül Önnél lehet, és azonnal elvégzi a szükséges konvektor javítást.

Ha nem gyullad be a konvektor, begyullad, de kis idő múlva leáll, csak nagyon nehezen gyullad be, vagy bármi más szokatlan dolgot tapasztal, ne habozzon hívni minket. Ügyfélszolgálatunk 0-24-ben fogadja hívását. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink egyike pedig akár azonnal eltud indulni Önhöz. Munkatársaink gyorsan, precízen és biztonságosan dolgoznak. Konvektor javítását ne hagyja annyiban, mi azért vagyunk, hogy Önnek segítsünk. Bízza ránk magát. 

Konvektor karbantartás Budapest

Cégünk vállalja konvektorok karbantartását Budapesten és környékén. Erre miért van szükség? Mert a konvektor is gázzal fűt, és annak összetétele elég gyakran változik, ami nem tesz jót a készüléknek. A használat során az alkatrészek szennyeződnek, kormolódnak, kopnak. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a konvektor idő előtt feladja. Igaz, hogy az év nagy részében nincs elindítva, de ne higgyük, hogy ez megvédi az esetleges meghibásodástól. Bele költözhetnek pókok, bogarak, ezáltal eltömítve az égéstermék kivezető útját. Ezért is van szükség évenkénti karbantartásra, lehetőleg még a tél beállta előtt.

Ebben tudunk segítséget nyújtani Önnek. Amennyiben Pesten vagy környékén él, hívjon minket bizalommal. Vállaljuk a konvektorok karbantartását. Nálunk nem kell napokat várnia egy szakemberre, ugyanis munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, és több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink egyike, Pesten és egész Pest megyében, akár már a hívást követő egy órán belül Önnél lehet, és elvégezheti a szükséges konvektor karbantartást. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és örömmel segítünk.

Konvektor karbantartás Budapest
Konvektor csere azonnal

Konvektor csere azonnal

Cégünk vállalja konvektorok cseréjét akár azonnal is. Igaz, nagyon ritka, hogy egy konvektort okvetlenül cserélni kell, de ezen készülékeknél is eljön az az idő, amikor egy tapasztalt gázszerelő azt mondja, hogy ezt sajnos már nem lehet megszerelni, bizony eljött a csere ideje. Ebben az esetben támaszkodjon szakértőinkre. Gázszerelőink azonnal állnak rendelkezésére, ha konvektor cseréről van szó. Nincs más dolga, mint hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. A telefont szakembereink egyike veszi fel, így azonnal pontos információkat kaphat a konvektor cserével kapcsolatban.

Amennyiben csak elavult a készüléke, és esetleg szeretne egy újat, modernebbet, ebben az esetben is hívjon minket bizalommal. Munkatársaink a nap 24 órájában állnak szolgálatára, az év bármely napján. A hívástól számítva akár egy órán belül Önnél lehetnek és szinte azonnal cserélhetik is le régi gázkonvektorát egy újra. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, a lehető legnagyobb precizitással, odafigyeléssel dolgoznak. Munkáinkról számlát adunk, és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal. 

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Konvektor karbantartás
Konvektor karbantartás
Konvektor karbantartás
Konvektor karbantartás
Konvektor karbantartás
Konvektor karbantartás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Konvektor karbantartás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463