Bojler karbantartás

Bojler karbantartást Budapesten és Pest megye egész területén vállalunk akár azonnali kiszállással is. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk. Hívjon és segítünk!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 678 00 24Állunk
rendelkezésére!
Bojler karbantartás Bojler karbantartás

Bojler karbantartás

Bojler karbantartást Budapesten és Pest megye egész területén vállalunk akár azonnali kiszállással is. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársunkat.

Hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk önnek!

Cégünk vállalja gázbojlerek karbantartását. Mint a kazánnak, úgy a bojlereknek is szüksége van évenkénti karbantartásra. Ebben segítünk mi. A bojler karbantartása azért szükséges, mert nagyban megnövelheti a készülék élettartamát, az alkatrészek állapota folyamatosan ellenőrizve van, és biztosított a tökéletes működés, elkerülve az esetleges meghibásodást vagy bojler cserét, ami plusz kötségekkel jár. Mivel a gáz összetétele folyamatosan változik, így az nincs jó hatással a működésre.

A szennyeződések folyamatos lerakódása, amik a kinti levegővel jutnak be, illetve az égés során keletkeznek, szintén nagy károkat tudnak okozni, ha nem fordítunk kellő figyelmet a bojler karbantartására. Természetesen nem Önnek kell ezt elvégeznie. Bízza szakembereinkre, akik több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és állnak szolgálatára a nap 24 órájában, az év minden napján. Előzze meg a meghibásodást, tartsa rendben készülékét. Hívjon minket, és akár már a hívástól számított egy órán belül Önnél lehetünk és elvégezhetjük a bojler karbantartását.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az zachareszku78@gmail.com címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Gázbojler javítás 0-24

Gázbojler javítás 0-24

Cégünk gázbojlerek javítását vállalja 0-24-ben, az év minden napján. Mivel tudjuk, hogy napjainkban szinte már elengedhetetlen a melegvíz, és annak hiánya nagy zűröket tud okozni, nem szeretünk megváratni senkit. Szakembereink a lehető leggyorsabban kimennek Önhöz, az év bármely napján, bármely időpontban, amikor Önnek a legmegfelelőbb.  Amennyiben azt tapasztalja, hogy a bojler nem melegít, nem kapcsol be vagy bármilyen egyéb meghibásodást észlel, ne habozzon hívni minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon.

A gázbojler nem biztonságos ha elromlik, mivel az égéstermékből keletkezett károsanyag visszajuthat a lakótérbe, ami nagyon veszélyes lehet ránk nézve, így mindenképpen hívjon minket. Bármilyen bojlerről is legyen szó, munkatársaink nagy raktárkészlete lehetővé teszi a mielőbbi bojler javítást. Akár már a hívástól számított egy órán belül Önnél lehetnek és javíthatják meg bojlerét. 0-24-ben állunk rendelkezésére, hétvégén és ünnepnapokon is. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, így náluk biztos kezekben lehet bojlere.

Gázbojler karbantartás Budapest

Cégünk vállalja Budapesten és környékén a gázbojlerek évenkénti karbantartását. Miért van erre szükség? Mert a nem megfelelően karbantartott eszközök élettartama megrövidül, és a meghibásodás vagy esetleges csere elkerülhetetlen lesz, amik költsége nem a legkedvezőbb. Az évenkénti karbantartás során, szakembereink alaposan átvizsgálják a készüléket, kiszűrik az esetleges meghibásodást, megtisztítják az egész bojlert, megelőzve a szennyeződések lerakódását. Ezzel is hozzájárulva a helyes működéshez.

Amennyiben bojler karbantartásra van szüksége, ne habozzon hívni minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, és az Önnek legmegfelelőbb időpontban mennek és végzik el a bojler karbantartást. Akár már a hívást követően egy órán belül kiérkezhetnek Budapesten és környékén. Nincs más dolga, mint hívni minket. Segítünk, hogy a lehető legtovább és leghatékonyabban használhassa a gázbojlerét.

Gázbojler karbantartás Budapest
Bojler javítás ár

Bojler javítás ár

A bojler javításának árai nagyban eltérnek egymástól. Az árak változását befolyásolja többek között a bojler márkája, a meghibásodott alkatrész ára. Ezért is hihetnénk azt, hogy nem kaphatunk erre pontos választ. Ám munkatársaink a nap 24 órájában állnak rendelkezésére ezzel kapcsolatban is. Szakembereink fogadják az Ön hívását a nap bármely szakában, az év minden napján. Amennyiben látja a hibakódot és megtudja mondani, milyen márkájú a bojler, úgy munkatársaink megtudják mondani Önnek, hogy mekkora javítási árral számolhat az adott bojlerrel kapcsolatban.

Mindazonáltal, ha nem látja a hibakódot, és nem biztos benne, hogy mi a baj, csak azt tudja, hogy nem működik a bojler, abban az esetben kollégáink örömmel mennek ki Önhöz és tárják fel a hiba okát. Ebben az esetben a helyszínen kap árajánlatot az esetleges javításokról és dönthet ahogy Önnek a legalkalmasabb. Tudjuk, hogy mennyire kellemetlen a melegvíz hiánya, így szakembereink a hívást követően akár már egy órán belül Önnél lehetnek és feltárhatják az esetleges hiba okát. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy hív minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és segítséget kér tőlünk.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Bojler karbantartás
Bojler karbantartás
Bojler karbantartás
Bojler karbantartás
Bojler karbantartás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (70) 678 00 24

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Bojler karbantartás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (70) 678 00 24