Bojler javítás

Bojler javítás vállalunk Pest megye egész területén, akár azonnali kiszállással. Munkánkra számlát és garanciát adunk. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Hívjon minket és mi örömmel segítünk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Bojler javítás Bojler javítás

Bojler javítás

Bojler javítás Pest megye egész területén vállalunk. Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező szakembereink állnak az Ön rendelkezésére. Ha szeretné igénybe venni szakembereink segítségét, kérjük hívjon minket és mondja el nekünk, hogy milyen hibajelenséget tapasztal. Cégünk szakemberei 0:00 - 24:00 között állnak az Ön rendelkezésére. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és mi örömmel segítünk önnek.

Tudni szeretné, hogy konkrétan mennyibe kerül a bojler javítás? A helyzet az, hogy nagyon sok gyártó még több terméke található meg a piacon. Ezen felül számos oka lehet egy bojler meghibásodásának. A legkönnyebben úgy tudunk önnek árat mondani, hogy ha felhív minket és elmondja, hogy pontosan milyen hibajelenséget tapasztal, milyen hibakódot ír ki a bojler. Hívjon minket és mi segítünk!

Szakembereink vállalják gázbojler javítását. Amennyiben azt tapasztalja, hogy bojlere meghibásodott, hívjon minket minél előbb. Semmiképpen se működtesse tovább a készüléket. Ha elromlik a gázbojler, az komoly veszélyt is jelenthet, mielőbbi javításra van szüksége. Ezért hívjon minket! Munkatársaink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az itthon megtalálható márkákkal kapcsolatban. Hívását pedig fogadják a nap 24 órájában, az év minden napján.

Szakembereink gyorsan, precízen, biztonságosan dolgoznak. Munkáikról számlát adunk, és garanciát vállalunk. Egész Pest megyében dolgozunk, és a hívást követően, akár már egy órán belül Önnél lehet kollégáink egyike, és elvégezheti a gázbojler javítását. Kizárólag kiváló minőségű alkatrészekkel dolgozunk, és szakembereink csak azt javítják meg, vagy cserélik ki, ami feltétlenül szükséges. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, amennyiben bojler javításra van szüksége, és örömmel segítünk Önnek.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-gazkeszulek.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Bojler javítás Budapest

Bojler javítás Budapest

Munkatársaink vállalják gázbojler javítását Budapesten és egész Pest megyében. Így, amennyiben Ön ezen a területen él, nyugodtan hívjon minket, és szerelőink egyike biztosan ki megy Önhöz, akár már a hívást követően, egy órán belül. Szakembereink tudják, hogy egy elromlott bojler veszélyessé tud válni. Ha egy alkatrész elromlik, garantálható, hogy ha nincs időben kicserélve, a többi is követni fogja, és egyre kockázatosabbá válik a bojler használata. Így a legapróbb hiba jelentkezésénél is jobb, ha felhív minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon.

Szakembereink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év minden napján, és vállalják a gázbojler javítását Budapesten és egész Pest megyében. Munkatársaink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, ismerik az összes itthon megtalálható márka valamennyi készülékét. Gyorsan, precízen, biztonságosan dolgoznak. Munkáinkról számlát adunk, és garanciát vállalunk. Amennyiben szüksége van bojler javításra Budapesten vagy környékén, hívjon minket bizalommal, bármikor.

Bojler javítás azonnal

Elromlott a bojler? Ne várjon a javításával, mert az komoly problémákhoz vezethet. Inkább hívjon minket. Cégünk munkatársai vállalják bojler javítását azonnali kiszállással. Amennyiben azt tapasztalja, hogy a bojler csak egy kicsit is másképp dolgozik, mint szokott, ne habozzon hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. A telefont mindig szakemberek veszik fel, így azonnal tud informálódni, hogy a bojler javításra szorul-e, vagy valami egészen másról van-e szó.

Hívhat minket a nap 24 órájában. Kollégáink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és állnak rendelkezésére, az év minden napján. Ha bojlere elromlott, hívjon minket, és kollégáink egyike, akár már a hívást követően egy órán belül Önnél lehet, így a bojler javítás azonnal megtörténhet. Szakembereink gyorsan, precízen, biztonságosan dolgoznak. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal, örömmel segítünk.

Bojler javítás azonnal
Bojler szerelés

Bojler szerelés

Cégünk vállal gázbojler szerelést. Minden új bojler szerelése komoly szakértelmet igényel, így minden esetben szakemberre van szükség. Olyan emberre, aki tud nekünk segíteni a megfelelő méret kiválasztásában, tisztában van vele, hogy esetleg mit kell átalakítani ahhoz, hogy azt belehessen szerelni és azzal is, hogy számunkra melyik márka melyik terméke a legmegfelelőbb. Amennyiben új bojlert szeretne beszereltetni, támaszkodjon szakembereink egyikére. Hogy miért?

Kollégáink 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és elérhetőek az Ön számára a nap 24 órájában, az év bármely napján. Minden bojler szerelést megelőz egy ingyenes helyszíni felmérés, ahol szakembereinkkel konzultálni tudnak minden fontos tudnivalóról, esetleges változtatásokról. Ugyanakkor, munkatársaink gyorsan, precízen és biztonságosan dolgoznak. Munkáinkról számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal, amennyiben Pest megyében él, és mi örömmel segítünk Önnek az új bojler szerelésében.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Bojler javítás
Bojler javítás
Bojler javítás
Bojler javítás
Bojler javítás
Bojler javítás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Bojler javítás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463