Gázkészülék szerelés

Gázkészülék szerelés Pest megye egész területén vállalunk. Gázszerelő szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal állnak az Ön rendelkezésére. Szükség esetén azonnali indulással. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek. Számlát és garanciát adunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 678 00 24Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék szerelés Gázkészülék szerelés

Gázkészülék szerelés

Gázkészülék szerelés Pest megye egész területén vállalunk. Gázszerelő szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal állnak az Ön rendelkezésére. Legyen szó hagyományos vagy kondenzációs gázkazánról, szakembereink akár azonnali kiszállással is vállalják gázkészüléke szerelését. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja szakemberünket. Minden munkánkra számlát és garanciát vállalunk.

Cégünk raktárkészletről kínál gázkészülékeket szükség esetén, így Ön biztosan nem marad sem melegvíz, sem fűtés nélkül. Hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon,  és mi örömmel segítünk!

Cégünk foglalkozik minden fajta gázkészülék szerelésével. Legyen szó gáztűzhelyről, gázkazánról, bojlerről vagy bárminemű gázkészülék szereléséről, munkatársaink örömmel segítenek Önnek. Nincs más dolga, mint hívni minket, és időpontot egyeztetni kollégáink egyikével.  Fontos, hogy egy gázkészüléket minden esetben megbízható szakember szereljen be, mert egy rosszul beszerelt szerkezet komoly veszélyt jelenthet az egész családra nézve. A bajt megelőzvén, támaszkodjon szakembereinkre.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és ismerik az itthon megtalálható valamennyi márka valamennyi termékét. Munkáikra igényesek, precízen, gyorsan és biztonságosan dolgoznak. Minden gázkészülék szerelést egy ingyenes helyszíni felmérés előz meg, ahol mindent megtudnak beszélni gázszerelőink egyikével. Mindezek mellett, természetesen telefonon is informálódhat szakembereinktől. Minden munkánkról számlát adunk, és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az zachareszku78@gmail.com címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Gázkészülék szerelés gyorsan

Gázkészülék szerelés gyorsan 

Munkatársaink vállalják mindennemű gázkészülék szerelését a lehető leggyorsabban. Tisztában vagyunk azzal, hogy a mai világban, már mindenki szeretne mindent a lehető leggyorsabban elintézni, ezért igyekszünk a lehető legrugalmasabbak lenni. Amennyiben új gázkészülék szerelésével kapcsolatban lennének kérdései, vagy szeretne szakembert hívni, forduljon hozzánk bizalommal, mi örömmel segítünk Önnek. Munkatársaink  örömmel válaszolnak minden kérdésére, és akár időpontot is egyeztetnek Önnel, hogy új gázkészüléke a lehető leggyorsabban kerüljön beszerelésre.

Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, a Magyarországon megtalálható valamennyi márka valamennyi termékével kapcsolatban. Nagy raktárkészlettel dolgoznak, hogy semmiből se legyen hiány, és a gázkészülék szerelést akár azonnal elvégezhessék. Hívhat minket a nap 24 órájában, az év bármely napján. A gázkészülék szerelését egy ingyenes helyszíni felmérés előzi meg, ahol kollégáink feltudják mérni a készülék helyét. Egész Pest megyében dolgozunk. Munkáinkról számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon.

Gázkészülék szerelés garanciával 

Vállaljuk mindennemű gázkészülék szerelését garanciával. Minden gázkészülék szerelését a lehető legjobb, ha megbízható szakemberre bíz, hogy biztonságba legyen. Miért? Mert példának okáért, ha egy gáztűzhelyet nem regisztrált, képzett szakember szerel be, úgy elvész az új készülék garanciája, pénzbírságot is vonhat maga után, és előfordulhat, hogy rosszul lesz bekötve, ezzel veszélyeztetve az Ön és családja életét. Ezért kell minden esetben képzett szakembert hívni minden gázkészülék szereléséhez, karbantartásához, javításához, cseréjéhez egyaránt.

Ebben segítenek munkatársaink, akik fogadják az Ön hívását a nap 24 órájában, az év minden napján. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek. Munkáikra igényesek, precízen, gyorsan és biztonságosan dolgoznak. Minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Munkatársaink egyikére biztosan számíthat. Egész Pest megye területén dolgozunk, és a hívást követően, akár már egy órán belül Önnél lehetünk. Amennyiben szeretné biztonságosan intézni gázkészüléke szerelését, ne habozzon hívni minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon.

Gázkészülék szerelés garanciával
 Gázkészülék szerelés Pest és környéke

 Gázkészülék szerelés Pest és környéke

Vállalunk mindennemű gázkészülék szerelést Pesten és környékén, azaz egész Pest megyében. Amennyiben hibát észlel bármelyik gázkészülékében, ne habozzon hívni minket. Képzett szakembereink örömmel álnak a rendelkezésére bármely gázkészülék szerelésével kapcsolatban. Munkatársaink, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az itthon megtalálható valamennyi márka valamennyi készülékével kapcsolatban. Nagy raktárkészletüknek köszönhetően pedig, mindig biztosítani tudják a megfelelő készüléket vagy alkatrészt egyaránt.

Kollégáink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év minden napján, és örömmel segítenek mindennemű gázkészülék szerelésében, amennyiben Pesten és környékén, azaz Pest megyében él. Minden gázkészülék szerelést egy ingyenes helyszíni felmérés előz meg, ahol kollégáink feltudják mérni a készülék optimális helyét. Hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és egyeztessen egy Önnek megfelelő időpontot  gázkészülék szerelésére. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Gázkészülék szerelés
Gázkészülék szerelés
Gázkészülék szerelés
Gázkészülék szerelés
Gázkészülék szerelés
Gázkészülék szerelés

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (70) 678 00 24

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Gázkészülék szerelés Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (70) 678 00 24