Gázkészülék beépítés

Nem javasoljuk, hogy otthon szakértelem nélkül megpróbálja beszerelni. Munkatársaink több, mint 20 éves tapasztalattal és megfelelő engedéllyel állnak az Ön rendelkezésére. Akár azonnali kiszállással is Pest megye egész területén. Hívjon, segítünk!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 678 00 24Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék beépítés Gázkészülék beépítés

Gázkészülék beépítés

Ma magyarországon gázkészülék beépítést csak engedéllyel rendelkező szakember végezheti el. Ha megfelelő engedély nélkül szereli be valaki, akkor nem csak a garanciát bukjuk el, hanem komoly kockázatnak is kiteszük családunkat. Éppen ezért nem javasoljuk, hogy otthon szakértelem nélkül megpróbálja beszerelni. Munkatársaink több, mint 20 éves tapasztalattal és megfelelő engedéllyel állnak az Ön rendelkezésére. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársunkat.

Minden munkánkra számlát és garanciát adunk. Igény esetén magát a gázkészüléket is biztosítani tudjuk raktárkészletről. Hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk önnek.

Vállalkozásunk vállalja mindennemű gázkészülék beépítését. Amennyiben új gázkészüléket szeretne beépíttetni, legyen a gáztűzhely, gázbojler, kazán, cirkó vagy bármi más, hívjon minket bizalommal. Minden gázkészülék beszerelése nagy szaktudást igényel, és bizonyos eszközök szabályokhoz vannak kötve. Mint például a gáztűzhely, aminek beszerelését mindenképpen regisztrált szakemberre kell bízni, különben elveszíthetjük a készülék garanciáját, és az sem biztos, hogy a készülék biztonságosan lesz beépítve. A kazánt pedig engedélyeztetni kell, amihez szintén szakember szükséges.

Ezért hívjon minket, amennyiben valamilyen gázkészülék beépítésére van szüksége. Képzett szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és állnak szolgálatára a nap 24 órájában, az év bármely napján. Minden gázkészülék beépítését egy ingyenes helyszíni szemle előz meg, ahol minden információt megtud beszélni kollégáink egyikével. Egész Pest megyében dolgozunk, és a hívástól számítva, akár egy órán belül el tudunk indulni Önhöz. Munkáinkról számlát adunk és garanciát vállalunk

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az zachareszku78@gmail.com címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Gázkészülék beépítés Budapest

Gázkészülék beépítés Budapest

Munkatársaink vállalják mindennemű gázkészülék beépítését Budapesten és környékén. Minden gázkészülék beépítéséhez képzett, regisztrált szakember szükséges. Bizonyos készülékeket engedélyeztetni kell, míg más készülékek garanciájukat veszíthetik, és büntetést vonnak maguk után, amennyiben nem képzett szakemberre bízzuk beépítésüket. Amennyiben biztonságosan szeretné gázkészülékét beépíttetni, hívjon minket. Szerelőink 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek mindennemű gázkészülékkel kapcsolatban.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év minden napján. Amennyiben valamilyen gázkészüléket kell beépíteni, ne habozzon hívni minket. Budapesten és egész Pest megyében dolgozunk. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk. Minden gázkészülék beszerelését, egy ingyenes helyszíni felmérés előz meg, ahol szakembereinkkel minden fontos információt megtudnak beszélni. Hívjon minket bizalommal a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, örömmel segítünk.

Gázkészülék beépítés garanciával

Vállaljuk gázkészülék beszerelését garanciával. Fontos, hogy az új gázkészülékeket profi szakember építse be, legyen az bojler, kazán, gáztűzhely vagy bármilyen más gázkészülék. Ha nem így történik, az új készülék elveszítheti a garanaciáját, mivel meghibásodás esetén nem fog fény derülni arra, hogy beépítési vagy gyártói hiba történt-e. Így mindenképpen érdemes minket hívni. Képzett szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, az itthon megtalálható valamennyi márka valamennyi gázkészülékével kapcsolatban.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Minden gázkészülék beépítését, egy ingyenes helyszíni vizsgálat előz meg, ahol szakembereink felmérik a készülék helyét, és megtudnak beszélni mindent. Nagy raktárkészletüknek köszönhetően pedig, gázkészüléket is tudnak biztosítani, amennyiben igény van rá. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk. Egész Pest megyében dolgozunk. Hívjon minket bizalommal.

Gázkészülék beépítés garanciával
Gázkészülék beépítés azonnal

Gázkészülék beépítés azonnal

Cégünk vállalja gázkészülék beépítését akár azonnali kiszállással. Legyen szó gázkazánról, bojlerről, konvektorról vagy bármi más gázkészülék beépítéséről, mindenképpen érdemes minket hívni. Nálunk 20 éves tapasztalattal rendelkező képzett szakemberek dolgoznak. Olyan emberek, akiknek nem teher felvenni a telefont, kérdésekre válaszolni, és mielőbbi megoldást nyújtani Önnek. Munkatársaink a nap 24 órájában állnak rendelkezésére, az év bármely napján.

Hívjon minket bizalommal a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és az új gázkészülék beépítését akár azonnal eltudja végezni munkatársaink egyike. Minden gázkészülék beépítését egy ingyenes helyszíni felmérés előz meg, ahol szakemberünk képet kap arról, hogy hova és mit kell beépíteni, mindemellett tud tanácsot is adni és mindent megtudnak beszélni. Mindazonáltal a készülék kiválasztásában is tud Önnek segíteni, így akár azonnal beépítésre kerülhet a gázkészülék. Egész Pest megyében számíthat ránk, hívjon minket bizalommal.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Gázkészülék beépítés
Gázkészülék beépítés
Gázkészülék beépítés
Gázkészülék beépítés
Gázkészülék beépítés
Gázkészülék beépítés

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (70) 678 00 24

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Gázkészülék beépítés Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (70) 678 00 24