Gázkazán szerelő

Gázkazán szerelő szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal állnak az Ön rendelkezésére. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk. Szükség esetén akár azonnali indulással. Pest megye egész területén vállalunk javítást, karbantartást és szerelést.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 678 00 24Állunk
rendelkezésére!
Gázkazán szerelő Gázkazán szerelő

Gázkazán szerelő

Gázkazán szerelő szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal állnak az Ön rendelkezésére. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket akkor hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársunkat. Szükség esetén akár azonnali indulással. Hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk.

Amennyiben gázkazánja gazdaságosan már nem javítható úgy raktárkészletről tudunk kínálni hagyományos vagy kondenzációs gázkazán, melyet beszerelünk önnek. Bármi is legyen a meghibásodás oka Ön nem marad fűtés és melegvíz nélkül. Hívjon és mi örömmel segítünk önnek.

Gázkazán szerelőt keres? Nos, nálunk a legjobb helyen jár. Tudjuk, hogy milyen kellemetlen tud lenni, ha elromlik a gázkazán. Órákig vagy akár napokig fagyoskodhatunk a lakásban, arról nem is beszélve, hogyha a kazán nem csak a fűtésért, de a melegvízért is felelős, akkor még rosszabb helyzetbe kerülünk. A jó hír az, hogy ennek tudatában, mi nem hagyjuk, hogy fagyoskodjon, vagy melegvíz nélkül maradjon. Illetve, ha új gázkazánon gondolkodik, vagy csak egy karbantartásra van szüksége, abban az esetben is hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk Önnek. 

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását. Gázkazán szerelőink a magyarországon megtalálható összes márkával dolgoznak, több mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött. Amennyiben hív minket, és egyeztetnek kollégáink egyikével a javítással, beszereléssel vagy cserével kapcsolatban, akár már a hívást követően egy órán belül Önnél lehet kollégáink egyike. Fontos tudni, hogy Pesten és egész Pest megyében dolgozunk. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal az év bármely napján.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az zachareszku78@gmail.com címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Gázkazán szerelő gyorsan

Gázkazán szerelő gyorsan

Elromlott a gázkazánja? Lecserélné a régit? Itt az ideje az éves karbantartásnak? Mindenképpen olyan szerelőre van szüksége, aki gyorsan kimegy, és hamar végez a munkálatokkal. Van ilyen egyáltalán? A jó hír az, hogy bizony van, mégpedig mi. Mint általában, ezt is szeretné az ember, ha minél gyorsabban megoldódna. Érthető, mivel a gázkazán felel azért, hogy meleg legyen a lakásban, illetve sokszor a használati meleg vízért is. Így ha netán elromlik, jobb ha gyorsan javítva van. Mi megoldást kínálunk Önnek. Cégünk munkatársai állnak rendelkezésére a nap 24 órájában, az év minden napján,

Gázkazán szerelőink, több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, a Magyarországon megtalálható összes márkával kapcsolatban. Nagy raktárkészletüknek köszönhetően pedig, sosincs hiány alkatrészből vagy készülékekből. Amennyiben gázkazán szerelőt keres, hívjon minket bizalommal, és munkatársaink egyike, akár már a hívást követően egy órán belül Önnél lehet. Szakembereink biztonságosan, precízen, körültekintően, gyorsan dolgoznak. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk. Hívjon minket, ha gyors és megbízható gázkazán szerelőt keres.

Gázkazán szerelő Pest és környéke

Gázkazán szerelőre lenne szüksége? Akkor a lehető legjobb helyen jár. Legyen szó kombi gázkazánról, kondenzációs gázkazánról vagy bármilyen gázkazánról, szakembereink a megfelelő szerelők az Ön számára. Hogy miért? Szakembereink Pesten és környékén, azaz egész Pest megyében dolgoznak. Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, az itthon megtalálható összes márkával kapcsolatban. Mindezek mellett, munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján, és akár már egy órán belül Önnél lehet gázkazán szerelőink egyike, a hívást követően.

Ha elromlik a gázkazán, fontos, hogy mielőbb meglegyen javítva, mivel veszélyessé válhat Ezért is jobb, ha nem állunk neki mi magunk megszerelni, hanem szerelőt hívunk. Egy megbízható szakembert. Ezért hívjon minket. Gázkazán szerelőink a lehető legnagyobb biztonsággal, precizitással és odaadással dolgoznak. Munkáinkról számlát adunk és garanciát vállalunk. Amennyiben Pesten vagy környékén él, ne habozzon hívni minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon. Vállaljuk a gázkazánok javítását, beszerelését, cseréjét karbantartását egyaránt.

Gázkazán szerelő Pest és környéke
Ariston gázkazán szerelő

Ariston gázkazán szerelő

Ariston gázkazánja van? Feladta a szolgálatot, vagy csak szeretné lecserélni? Esetleg az éves karbantartás miatt keres gázkazán szerelőt? Akkor Ön a lehető legjobb helyen jár. Gázkazán szerelőink, sok más márka mellett, Ariston gázkazánok szerelésével, javításával és karbantartásával is foglalkoznak egyaránt. A gázkazán szerelése, javítása veszélyes feladat, amit jobb képzett szakemberekre bízni. Gázkazán szerelőink egyike azonnal rendelkezésére áll, amennyiben felhív minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon.

A telefont mindig szakemberek veszik fel, így ha csak tervezi Ariston gázkazán beszerelését és kérdései lennének, vagy gázkazánja javításra szorul, netán karbantartásra, munkatársaink állnak rendelkezésére. Kollégáink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Szakértő szerelőink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és akár már a hívást követően, egy órán belül Önnél lehetnek. Amennyiben Pesten vagy környékén él, és Ariston gázkazánja van, hívjon minket bizalommal.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Gázkazán szerelő
Gázkazán szerelő
Gázkazán szerelő
Gázkazán szerelő
Gázkazán szerelő
Gázkazán szerelő

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (70) 678 00 24

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Gázkazán szerelő Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (70) 678 00 24