Gázkazán javítás

Legyen szó hagyományos vagy kondenzációs gázkazánról cégünk szakemberei jól ismerik ezeket az eszközöket. Vállaljuk gázkazán javítást Pest megye egész területén több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkazán javítás Gázkazán javítás

Gázkazán javítás

Legyen szó hagyományos vagy kondenzációs gázkazánról cégünk szakemberei jól ismerik ezeket az eszközöket. Vállaljuk gázkazán javítást Pest megye egész területén több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket tudja fogadni. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Időként előfordul ha már túl öreg a gázkazán, hogy a készülék javítása nem gazdaságos. Ilyen esetekben érdemes új gázkazánba beruházni, melyet cégünk raktárkészletről biztosít. Így ha ön úgy dönt, hogy a régi javítása helyett inkább új kazánt szeretne munkatársunk ebben is tudd önnek segíteni. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és mi örömmel segítünk!

Cégünk vállalja gázkazánok javítását. Nagy figyelmet kell fordítanunk gázkazánunk működésére, hiszen meghibásodás esetén, komoly veszélyt jelenthet ránk és környezetünkre nézve. Előfordulhat, hogy eltömődik az egyik kivezető cső vagy kémény, és az égéstermék visszajut a lakótérbe, ami életveszélyes is lehet. Ezért is van szükség arra, hogy amint észleli a legapróbb hibát is a készüléken, azonnal hívjon minket.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján, és akár már a hívást követően, egy órán belül Ott lehetnek Önnél. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek gázkazán javítás terén is, a Magyarországon található összes márkával dolgoznak. Szóval garantáltan a lehető legjobb helyen jár. Bízza ránk gázkazánja javítását. Munkánkról számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket, Örömmel segítünk. 

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-gazkeszulek.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Gázkazán javítás azonnal

Gázkazán javítás azonnal

Vállaljuk gázkazánok azonnali javítását. A kazán meghibásodása nem játék, nagyon is komolyan kell venni. Mivel gázzal működik, életveszélyessé is válhat, akár már egy apró hiba jelentkezésekor is. Ezért  van szükség mindig, az azonnali javításra. Ebben cégünk munkatársai tudnak Önnek segíteni. Amennyiben azt tapasztalja, hogy kazánja nem megfelelően-, vagy egyáltalán nem működik, azonnal hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és mi örömmel segítünk.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, és szakembereink egyike akár már a hívást követően, egy órán belül Önnél lehet, hogy orvosolni tudja a problémát. Semmiképpen se várjon a gázkazán javításával. Minket hívhat az év bármely napján. Szakértő munkatársaink, több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és a Magyarországon található összes márkával dolgoznak. Mindemellett nagy raktárkészlettel rendelkeznek, így azonnal biztosítani tudják a megfelelő alkatrészeket. Hívjon minket bizalommal, hogy a gázkazán javítást azonnal elvégezhessük.

Gázkazán javítás Pest és környéke

Cégünk vállalja gázkazánok javítását Pesten és környékén. Miért van szükség a kazán mielőbbi javítására? Azért, mert a gázkazán gázzal működik, és az égésterméke többek között Szén-dioxid, ami az emberre nézve elég veszélyes. Ugyan működése során ez a kinti levegőbe távozik, elég a kazánnak egy apró hiba, és bizony a Szén-dioxid könnyedén bejuthat a lakótérbe. Ugyanakkor fagyoskodni sem a legjobb egy hideg téli napon, vagy kihagyni a jó meleg fürdőt.

Minden esetben, ha a gázkazán javításra szorul, hívjon minket bizalommal. Miért minket? Azért, mert Pesten és egész Pest megyében dolgozunk. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadni tudják az Ön hívását, és szakértő szerelőink egyike, akár már a hívást követően, egy órán belül Önnél lehet. Gázkazán szerelőink ismerik a Magyarországon található összes márkát, és mindegyik javításában, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek. Ugyanakkor nagy raktárkészletük szintén lehetővé teszi, hogy szinte azonnal indulni tudjanak az új alkatrésszel. Amennyiben gázkazán javításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Örömmel segítünk.

Gázkazán javítás Pest és környéke
Gázkazán csere Pest és környéke

Gázkazán csere Pest és környéke

Cégünk vállalja gázkazánok cseréjét Pesten és környékén. Ha úgy döntött, hogy ideje lecserélni a régit, ne habozzon hívni minket. A gázkazán cserét mindenképpen bízza szakemberre. Nagy szaktudást, hozzáértést igényel. Mindazonáltal egy cserénél is vannak fontos teendők, mint például az új gázkazán engedélyeztetése, amiben szakember tud segíteni. A megfelelő készülék kiválasztásában szintén jó, ha jelen van egy képzett gázszerelő. Ezért hívjon minket, ha gázkazán cserére van szüksége Pesten vagy környékén.

Kollégáink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását. A telefont szakemberek veszik fel, így azonnal tudnak informálódni, és minden fontos dolgot megbeszélni. Gázkazán csere esetén, munkatársaink tartanak egy ingyenes helyszíni felmérést, ahol tisztázni tudnak mindent. Képzett munkatársaink, több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és akár már a hívást követően egy órán belül Önnél lehetnek. Nagy raktárkészletüknek köszönhetően, nem kell napokig várni az új gázkazán cseréjére. Hívjon minket, és mi örömmel segítünk. Pesten és egész Pest megyében számíthat ránk.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Gázkazán javítás
Gázkazán javítás
Gázkazán javítás
Gázkazán javítás
Gázkazán javítás
Gázkazán javítás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Gázkazán javítás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463