Gázkazán karbantartás

Gázkazánok karbantartását vállaljuk Pest megye egész területén. Ránk nem kell várnia. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 678 00 24Állunk
rendelkezésére!
Gázkazán karbantartás Gázkazán karbantartás

Gázkazán karbantartás

Gázkazánok karbantartását vállaljuk Pest megye egész területén. Ránk nem kell várnia. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor munkatársunkat fogadni tudja. Minden munkánkra számlát és garanciát vállalunk.

Ha gázkazánja túl öreg és éppen ezért már gazdaságosan nem javítható, úgy raktárkészletről tudunk önnek új kazánt biztosítani. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk.

Cégünk vállalja gázkazánok karbantartását. A gázkazánok évenkénti karbantartására oda kellfigyelünk, ugyanis megtudja könnyíteni az életünket. A gázkazán karbantartása során, szerelőink átvizsgálják az egész készüléket, kiszűrik az esetleges hibás alkatrészt és ha Ön beleegyezik, ki is cserélik azt. Majd az átvizsgálás után kitisztítják a kazánt. A karbantartás maximum pár órát vesz igénybe, állapottól függően. Viszont erről mindig tudunk információt adni, már telefonban is.

Amennyiben gázkazán karbantartásra van szüksége, hívjon minket bizalommal. Nem szabad elhanyagolnunk kazánunkat, mivel a gáz összetétele folyton változik, így befolyásolhatja a készülék működését és megemelheti a gázszámlát. A sok szennyeződés lerakódása sem tesz jót az alkatrészeknek, a kazán idő előtt feladhatja. Ezért szükséges, hogy évenként egyszer átessen egy karbantartáson. Hívjon minket bizalommal. Szakembereink több mint 20 éves tapasztalatában nem fog csalódni. Kollégáink a nap 24 órájában fogadják a hívását, az év bármely napján.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az zachareszku78@gmail.com címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Gázkazán karbantartás Pest és környéke

Gázkazán karbantartás Pest és környéke

Vállaljuk gázkazánok karbantartását Pesten és környékén. Fontos, hogy gázkazánunkat is rendben tartsuk. Amennyiben ezt minden évben megtesszük, úgy garantálhatjuk, hogy készülékünk megfelelően fog működni a fűtés szezon alatt. Ha pedig gázkazánunk a vízért is felel, úgy méginkább szükség van az évenkénti karbantartásra, hiszen ezzel elkerülhetjük a váratlan meghibásodásokat. Ezért hívjon minket.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását. Szakembereink pedig több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és akár már a hívástól számított egy órán belül önnél lehet gázkazán szerelőink egyike, amennyiben Pesten vagy környékén él. Ne habozzon hívni minket. Előzze meg a váratlan meghibásodást és adjon plusz egy év tökéletes működést kazánjának. Ezzel is biztonságban tudva saját magát és családját. Hívjon minket, mi örömmel segítünk a gázkazán karbantartásában.

Gázkazán karbantartás 0-24

Cégünk vállalja gázkazánok karbantartását 0-24-ben. Lehetetlen munkarendben dolgozik? Csak este ér rá? Vagy csak kora reggel? Esetleg csak hétvégén vagy ünnepnapokon? Nálunk ez sem akadály. Amennyiben szüksége van gázkazán karbantartásra, minket hívhat 0-24-ben, az év bármely napján. Bármennyire is elfoglaltak vagyunk a mindennapokban, fontos időt szakítani kazánunk karbantartására. Az egyik legkönnyebben korrodálódnak, szennyeződnek az alkatrészei a használat során, és ezt évente egyszer nagyon is hasznos ellenőriztetni, tisztíttatni.

Ezért vagyunk mi. Cégünk munkatársai 0-24-ben fogadják az Ön hívását. Mi alkalmazkodunk Önhöz, nem Ön hozzánk. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és a hívást követően, akár már egy órán belül Önnél lehetnek. Önnek nincs más dolga, mint felhívni minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és kollégáink egyikével egyeztetni a teendőket és a kiszállás időpontját. Ne feledje, hívhat minket 0-24-ben, hogy elvégezzük gázkazánja karbantartását.

Gázkazán karbantartás 0-24
Gázkazán karbantartás Gyömrő

Gázkazán karbantartás Gyömrő

Cégünk vállalja Gyömrőn és környékén gázkazánok karbantartását. Minden évben szükséges a gázkazán karbantartása. Hogy miért? A gázkazán működését sok minden befolyásolhatja. Többek között a gáz változó összetétele, ami hatással lehet a fogyasztásra, a lerakódó szennyeződések pedig rongálhatják az alkatrészt, eltömíthetik a csöveket, kéményt, ezzel nagy károkat okozva a készülékben és nekünk is egyaránt. Ezeket megelőzve inkább hívjon minket.

Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, és a hívástól számítva, akár egy órán belül Önnél lehetnek Gyömrőn vagy környékén. Előzze meg a bajt velünk. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, minden itthon megtalálható márkával dolgoznak. Munkáink után számlát adunk. Hívjon minket a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, és mi örömmel segítünk gázkazánja karbantartásában.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Gázkazán karbantartás
Gázkazán karbantartás
Gázkazán karbantartás
Gázkazán karbantartás
Gázkazán karbantartás
Gázkazán karbantartás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (70) 678 00 24

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Gázkazán karbantartás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (70) 678 00 24