Álló kazán javítás

Cégünk szakemberei vállalják álló kazánok javítását Pest megye egész területén. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Álló kazán javítás Álló kazán javítás

Álló kazán javítás

Cégünk szakemberei vállalják álló kazánok javítását Pest megye egész területén. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Amennyiben szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és egyeztessen le egy időpontot, hogy mikor tudja fogadni munkatársunkat.

Amennyiben új kazánra lenne szüksége cégünk azt raktárkészletről tudja biztosítani, melyben munkatársunk örömmel segít önnek.

Cégünk vállalja álló gázkazánok javítását. Amennyiben Ön álló gázkazánnal rendelkezik, és az meghibásodást jelez, ne habozzon hívni minket. Ha elromlik a kazán, az komoly veszélyekkel járhat. Mivel az égésterméke szén-dioxid, szén-monoxid, ha eldugult egy cső, és a gáz visszajut hozzánk a helyiségbe, fulladáshoz is vezethet. Természetesen, ez csak egy hiba, sok más meghibásodás is történhet. Ahhoz, hogy pontosan meglehessen állapítani mi a baja a gázkazánnak, miért nem fűt, miért nincs melegvíz, ahhoz mindenképp szakember segítségére van szükség.

Ha bármilyen hibát észlel álló kazánja működésén, azonnal hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Pesten és egész Pest megyében dolgozunk, és a hívástól számítva, akár már egy órán belül Önnél lehetünk. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, az itthon megtalálható összes gázkazán márkával kapcsolatban. Munkáikra igényesek, precízen, biztonságosan dolgoznak. Munkáinkról számlát adunk, és garanciát vállalunk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-gazkeszulek.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Álló kazán javítás Pest és környéke

 Álló kazán javítás Pest és környéke

Vállaljuk álló gázkazánok javítását Pesten és környékén, azaz egész Pest megyében. Ugyan az álló kazán ritka, mégis akad belőle bőven. S mivel ez is gázzal működik, így ha meghibásodik, az komoly veszélyekkel járhat. Ezért sem javasolt, hogy mi magunk álljunk neki a javításának. Mindenképpen hívjunk egy tapasztalt, megbízható szerelőt, lehetőleg olyat, aki hamar ki tud menni. S ki lehetne erre alkalmasabb, mint mi. Hogy miért válasszon minket?

Azért, mert munkatársaink a nap 24 órájában állnak rendelkezésére, az év bármely napján. Szakembereink több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és Pesten vagy környékén, akár már a hívást követően, egy órán belül ki tudnak menni a megbeszélt címre. Mindezek mellett nagy raktárkészletüknek köszönhetően, nem kell napokig alkatrészekre várni, pár órán belül el tudják végezni álló gázkazánja javítását. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és kollégáink örömmel segítenek.

Álló kazán javítás azonnal

Vállaljuk álló gázkazánok azonnali javítását. Tisztában vagyunk vele, hogy az egyik legrosszabb dolog, ha azzal kell szembesülnünk, hogy nincs melegvíz, vagy nem melegszik a lakás, kint pedig repkednek a mínuszok. Ergo, valami baja van a gázkazánnak. Mi ilyenkor a teendő? Semmiképpen sem az, hogy elővesszük a kézikönyvet, és nekiállunk megszerelni mi magunk. Ugyanis bármilyen hiba is okozta a leállást, jobb nem bolygatni a kazánt. A teendő az, hogy hívjunk egy szerelőt, aki azonnal ki tud jönni, és megtudja javítani az álló gázkazánt.

Ezért hívjon minket. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Gázszerelőink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, precízen, biztonságosan és gyorsan dolgoznak. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és munkatársaink egyike, akár már a hívást követően azonnal el tud indulni Önhöz. Nem hagyjuk, hogy melegvíz vagy fűtés nélkül maradjon, főleg egy hideg téli napon. Munkáinkról számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal, és mi örömmel segítünk önnek álló kazánja javításában.

Álló kazán javítás azonnal
Álló kazán karbantartás

Álló kazán karbantartás

Cégünk vállalja álló gázkazánok karbantartását. Ahogy a legtöbb gázzal működő készüléknek, úgy az álló gázkazánnak is szüksége van évenként legalább egyszeri karbantartásra. Amennyiben elhanyagoljuk, úgy csökkentjük a kazán teljesítményét, élettartamát, növeljük a fogyasztását, a havi gázszámlát és a meghibásodás esélyeit. Ha viszont nyár végén, kora ősszel minden évben hívunk egy szerelőt, aki elvégzi a szükséges karbantartást, abban az esetben megkönnyíthetjük életünket, és a kazánnak is jót tehetünk.

Munkatársaink szívesen segítenek ebben is. Kollégáink fogadják a hívását a nap 24 órájban, az év bármely napján. Amennyiben elérkezett álló gázkazánja éves karbantartása, hívjon minket bizalommal. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és a hívást követően, akár már egy órán belül Önnél lehetnek. A kazán karbantartása során átvizsgálják, ellenőrzik és megtisztítják az alkatrészeket, átmossák a csőrendszereket és ellenőrzik a helyes működést. Hívjon minket bizalommal, mi örömmel segítünk.

Kazán javítás Budapest területén

Kazán javítás

Kondenzációs kazán javítás

20 000 Ft + Áfa + alkatrész

Turbós kazán javítás

20 000 Ft + Áfa + alkatrész

Kéményes kazán javítás

15 600 Ft + Áfa + alkatrész

Konvektor javítás

12 500 Ft + Áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás

55 000 Ft + Áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben.

Gáztűzhely bekötés

15 600 Ft + Áfa + alkatrész


Kazán karbantartás

Fali vagy turbós kondenzációs kazán karbantartása

20 000 Ft + Áfa + alkatrész

Fali Kéményes kazán karbantartása

15 600 Ft + Áfa

Fali Konvektor karbantartása

12 500 Ft + Áfa

Álló kazánok 45Kw-ig

35 000 Ft + Áfa

Álló kazánok 45Kw-tól

50 000 Ft + Áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás

15 600 Ft + Áfa + alkatrész


Szakembereink a karbantartás során átnézzik a gázkészüléket. Az észlelhető hibákat javítják és az így beszerelt alkatrészre vállalunk garanciát, melynek időtartalmát a kiállított számlát feltüntetjük.

Azonban időként olyan alkatrészek is meghibásodnak, melyek a karbantartás során a várható meghibásodás jeleit nem mutatják. Ezen meghibásodásokra garanciát nem vállalunk.

Kazán javítás és karbantartás Pest megye területén

Kazán javítás

25 000 Ft + Áfa + alkatrész

Kazán karbantartás

25 000 Ft + Áfa

Álló kazán javítás
Álló kazán javítás
Álló kazán javítás
Álló kazán javítás
Álló kazán javítás
Álló kazán javítás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Álló kazán javítás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

Legnépszerűbb keresések: kazán kifejezésre

kondenzációs kazán kazán szerelés kazán javítás kazán gázkazán javítás Gázkazán karbantartás Kondenzációs kazán szerelés Kazán szerelő Kazán beállítása Gázkazán hibák Kazán légtelenítés Kazán beüzemelés Kazán szerviz Kondenzációs kazán javítás Kazán szerelés Budapest Kondenzációs kazán karbantartás Kazán fajták Gázkazán szerelő Kondenzációs kazán kémény Zárt égésterű kazán Kondenzációs gázkazán Kazánszerelő Gázkazán szerelés Kazáncsere Budapest Kazáncsere engedély nélkül Konvektor kazán Cirkó gázkazán Gázkazán Parapetes gázkazán Kazán szerelő Budapest Kombi gázkazán Kazán szerelés Kőbánya Kazán szerelés Újbuda Kazán szerelés Zugló Kazán szerelés Rákospalota Kazán szerelés Pestújhely Kazán szerelés Újpalota Kazán szerelés Rákosmente Kazán szerelés Pestszentlőrinc Kazán szerelés Pestszentimre Kazán szerelés Kispest Kazán szerelés Pesterzsébet Kazán szerelés Csepel Kazán szerelés Budafok Kazán szerelés Soroksár Kazán szerelés Erzsébetváros Kazán szerelés Józsefváros Kazán szerelés Ferencváros Kazán szerelés Várkerület Kazán szerelés Óbuda-Békásmegyer Kazán szerelés Újpest Kazán szerelés Belváros-Lipótváros Kazán szerelés I. kerület Kazán szerelés II. kerület Kazán szerelés III. kerület Kazán szerelés IV. kerület Kazán szerelés V. kerület Kazán szerelés VI. kerület Kazán szerelés VII. kerület Kazán szerelés VIII. kerület Kazán szerelés IX. kerület Kazán szerelés X. kerület Kazán szerelés XI. kerület Kazán szerelés XII. kerület Kazán szerelés XIII. kerület Kazán szerelés XIV. kerület Kazán szerelés XV. kerület Kazán szerelés XVI. kerület Kazán szerelés XVII. kerület Kazán szerelés XVIII. kerület Kazán szerelés XIX. kerület Kazán szerelés XX. kerület Kazán szerelés XXI. kerület Kazán szerelés XXII. kerület