Álló kazán javítás

Cégünk szakemberei vállalják álló kazánok javítását Pest megye egész területén. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Álló kazán javítás Álló kazán javítás

Álló kazán javítás

Cégünk szakemberei vállalják álló kazánok javítását Pest megye egész területén. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Amennyiben szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és egyeztessen le egy időpontot, hogy mikor tudja fogadni munkatársunkat.

Amennyiben új kazánra lenne szüksége cégünk azt raktárkészletről tudja biztosítani, melyben munkatársunk örömmel segít önnek.

Cégünk vállalja álló gázkazánok javítását. Amennyiben Ön álló gázkazánnal rendelkezik, és az meghibásodást jelez, ne habozzon hívni minket. Ha elromlik a kazán, az komoly veszélyekkel járhat. Mivel az égésterméke szén-dioxid, szén-monoxid, ha eldugult egy cső, és a gáz visszajut hozzánk a helyiségbe, fulladáshoz is vezethet. Természetesen, ez csak egy hiba, sok más meghibásodás is történhet. Ahhoz, hogy pontosan meglehessen állapítani mi a baja a gázkazánnak, miért nem fűt, miért nincs melegvíz, ahhoz mindenképp szakember segítségére van szükség.

Ha bármilyen hibát észlel álló kazánja működésén, azonnal hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Pesten és egész Pest megyében dolgozunk, és a hívástól számítva, akár már egy órán belül Önnél lehetünk. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, az itthon megtalálható összes gázkazán márkával kapcsolatban. Munkáikra igényesek, precízen, biztonságosan dolgoznak. Munkáinkról számlát adunk, és garanciát vállalunk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 óra
közöt a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-gazkeszulek.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Visszahívást kérek!
Álló kazán javítás Pest és környéke

 Álló kazán javítás Pest és környéke

Vállaljuk álló gázkazánok javítását Pesten és környékén, azaz egész Pest megyében. Ugyan az álló kazán ritka, mégis akad belőle bőven. S mivel ez is gázzal működik, így ha meghibásodik, az komoly veszélyekkel járhat. Ezért sem javasolt, hogy mi magunk álljunk neki a javításának. Mindenképpen hívjunk egy tapasztalt, megbízható szerelőt, lehetőleg olyat, aki hamar ki tud menni. S ki lehetne erre alkalmasabb, mint mi. Hogy miért válasszon minket?

Azért, mert munkatársaink a nap 24 órájában állnak rendelkezésére, az év bármely napján. Szakembereink több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és Pesten vagy környékén, akár már a hívást követően, egy órán belül ki tudnak menni a megbeszélt címre. Mindezek mellett nagy raktárkészletüknek köszönhetően, nem kell napokig alkatrészekre várni, pár órán belül el tudják végezni álló gázkazánja javítását. Munkáink után számlát adunk, és garanciát vállalunk. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és kollégáink örömmel segítenek.

Álló kazán javítás azonnal

Vállaljuk álló gázkazánok azonnali javítását. Tisztában vagyunk vele, hogy az egyik legrosszabb dolog, ha azzal kell szembesülnünk, hogy nincs melegvíz, vagy nem melegszik a lakás, kint pedig repkednek a mínuszok. Ergo, valami baja van a gázkazánnak. Mi ilyenkor a teendő? Semmiképpen sem az, hogy elővesszük a kézikönyvet, és nekiállunk megszerelni mi magunk. Ugyanis bármilyen hiba is okozta a leállást, jobb nem bolygatni a kazánt. A teendő az, hogy hívjunk egy szerelőt, aki azonnal ki tud jönni, és megtudja javítani az álló gázkazánt.

Ezért hívjon minket. Munkatársaink a nap 24 órájában fogadják az Ön hívását, az év bármely napján. Gázszerelőink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, precízen, biztonságosan és gyorsan dolgoznak. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és munkatársaink egyike, akár már a hívást követően azonnal el tud indulni Önhöz. Nem hagyjuk, hogy melegvíz vagy fűtés nélkül maradjon, főleg egy hideg téli napon. Munkáinkról számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal, és mi örömmel segítünk önnek álló kazánja javításában.

Álló kazán javítás azonnal
Álló kazán karbantartás

Álló kazán karbantartás

Cégünk vállalja álló gázkazánok karbantartását. Ahogy a legtöbb gázzal működő készüléknek, úgy az álló gázkazánnak is szüksége van évenként legalább egyszeri karbantartásra. Amennyiben elhanyagoljuk, úgy csökkentjük a kazán teljesítményét, élettartamát, növeljük a fogyasztását, a havi gázszámlát és a meghibásodás esélyeit. Ha viszont nyár végén, kora ősszel minden évben hívunk egy szerelőt, aki elvégzi a szükséges karbantartást, abban az esetben megkönnyíthetjük életünket, és a kazánnak is jót tehetünk.

Munkatársaink szívesen segítenek ebben is. Kollégáink fogadják a hívását a nap 24 órájban, az év bármely napján. Amennyiben elérkezett álló gázkazánja éves karbantartása, hívjon minket bizalommal. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és a hívást követően, akár már egy órán belül Önnél lehetnek. A kazán karbantartása során átvizsgálják, ellenőrzik és megtisztítják az alkatrészeket, átmossák a csőrendszereket és ellenőrzik a helyes működést. Hívjon minket bizalommal, mi örömmel segítünk.

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Álló kazán javítás
Álló kazán javítás
Álló kazán javítás
Álló kazán javítás
Álló kazán javítás
Álló kazán javítás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 0:00 - 24:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Álló kazán javítás Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Az országban elérhető legtöbb márka gázkészülékeit kiválóan ismerjük, hiszen szakemberink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek fűtésrendszerek javításában, karbantartásában és szerelésében. Legyen szó kazánról, kondenzációs kazánról, bojlerről, radiátorról, vízmelegítőről vagy egyéb gázkészülékből. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463